kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۹۷۱۷
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۹
رئیس ‌سازمان بسیج سازندگی خبر داد

فعالیت ۵۲۰۰ گروه جهادی در مناطق سیل‌زده

رئیس ‌سازمان بسیج سازندگی کشور از فعالیت ۵۲۰۷ گروه جهادی برای خدمت‌رسانی به مردم سیل‌زده خبر داد.

به گزارش بسیج سازندگی، محمد زهرایی با ‌اشاره به خسارات ناشی از سیل در مناطق سیل زده اظهار داشت: در میان مردم، گروه‌های جهادی  مردمی و محله محور، نیروهای مسلح در رده‌های مختلف از عملیات تا راهبردی آن و انسجام بین دولت و سپاه و بسیج وحدت و انسجامی را مشاهده کردیم که تا به حال نظیرش را ندیده بودیم.
وی افزود: شاهد مثال آن ۵۲۰۷ گروه جهادی و مردمی با حضور بالغ بر ۸۲ هزار جهادگر به مردم کمک کردند، یعنی گروه‌های که ما می‌شناسیم، گروهای جهادی که شناسه دارند، گروه‌های جهادی که در پایگاه و مساجد ساماندهی و سازماندهی شدند.
رئیس‌ سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: ۳۰۰۰ طلبه و روحانی نیز در سیل اخیر، گروه‌های ۵۰ نفره، ۱۰۰ نفره کار یدی با مردم انجام دادند، اینها برکاتی است که در دراز مدت تاثیرش در جامعه نمود پیدا خواهد کرد. این همه نشانه به ما این نکته را می‌رساند که باورهای مردم در هشت سال دفاع مقدس که توسط خود مردم رقم خورده است، هنوز ادامه دارد و پای کار انقلاب مانده‌اند و پای کار نظام و ارزش‌ها ایستادند و هر جا احساس خطر کرده‌اند با تمام قوا پای کار می‌آیند.
زهرایی علت حضورش در استان سیستان و بلوچستان را این طور عنوان کرد: اینکه در منطقه هیرمند و در روستاهای محروم سیستان و بلوچستان این پیغام را می‌دهیم، نشان از این دارد که اولا همه نقاط کشور ما دور یا نزدیک از پایتخت به چشم مسئولان یکی هستند و سعی در این است که عدالت در خدمات رسانی رعایت شود. دوم اینکه این منطقه بعنوان جغرافیای هدف قرار خواهد گرفت که باید کار اساسی به ویژه بازسازی مرحله دوم در مناطق سیل‌زده با اولویت منازل مسکونی روستایی مدنظر باشد.
وی ادامه داد: در این مرحله «طرح جهاد همبستگی ملی» که توسط ریاست سازمان بسیج مستضعفین سردار غیب پرور مطرح شده است و شامل حال استان‌های سیل‌زده می‌شود که در ساخت ۲۰ هزار خانه سیل‌زده کمک می‌شود. یعنی مساجد سراسر کشور کمک‌ها را به هر میزان در یک سامانه که بطور شفاف و پاسخگو در لحظه مردم می‌توانند مشاهده کنند.
رئیس ‌سازمان بسیج سازندگی اقدامات انجام شده برای تسهیل در روند اجرایی بازسازی منازل سیل‌زده را این طور عنوان کرد: برگزاری ده‌ها جلسه مشترک با دستگاه‌های اجرایی،  تفاهم‌نامه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به نمایندگی از دولت، مذاکرات فشرده با وزیر کشور و معاون عمرانی وزارت کشور انجام شده است، تعامل و هم افزایی با دستگاه‌های اجرایی به حداکثر خود رسیده که از همه این ظرفیت‌ها برای بازسازی این مناطق سیل‌زده استفاده می‌شود.