kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۸۶۱۶
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۸
نگاهی به کارنامه چهل ساله خدمات زمینی، هوایی و دریایی سپاه-بخش پایانی

دولت‌های غربی، تروریست های مدعی حقوق بشر!




هدیه آقاپور
سپاه هم در میدان عملیاتی و مقابله با دشمن در مرزها و حتی چند هزار کیلومتر دورتر در اطراف حرم حضرت زینب(س) پیش‌قدم است و هم در میدان مقابله سیاسی با دشمن.
همان‌طور که در بخش اول گفته شد ایالات متحده آمریکا با تروریست خواندن سپاه مفهوم این واژه را فرسنگ‌ها جا‌به‌جا کردند، عنوانی که خود و هم پیمانانشان بیش از هر کس دیگر مستحقش هستند
آنچه لایقش هستند را نسبت می‌دهند و آنچه سزاوارشان نیست مالک می‌شوند، رژیم صهیونیستی، عربستان، دولت آمریکا و دیگر هم‌پیمانان اروپایی سال‌ها است که ماشین جنایتشان روشن بوده و واژه حقوق بشر در سطح بین‌الملل را از جلوه
انداختند.
آنچه در ادامه خواهید خواند تنها گوشه چشمی از خون‌ریزی‌های کشورهای استکباری است که نشان می‌دهد تروریست بودن فقط به خطاب کردن نیست بلکه ماهیت و اقدامات   جنایتکارانه گویای همه چیز است.
سواری ترامپ به اسرائیل
تصمیمات بی خردانه ترامپ که بدون هیچ نقابی چهره پلید آمریکا را به نمایش می‌گذارد فقط ختم به تروریست خواندن سپاه نمی‌شود.
 در توضیح این موضوع همین بس که وی۲۵۰۰ کودک را به قفس می‌اندازد تا سیاست‌هایش را به عنوان رئیس‌جمهور محقق کند.
ترامپ در ادامه سیاست‌های مهاجرستیزانه‌اش به ماموران مرزی آمریکا دستور داد تا کودکان پناهجویان و مهاجرین را از والدینشان جدا کنند. والدین روانه زندان شوند و کودکان در قفس نگهداری شوند! از این تعداد بیش از ۱۰۰ کودک، کمتر از ۴ سال سن
داشتند.
سید قاسم جاسمی نماینده مردم کرمانشاه و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌وگو با گزارشگر کیهان می‌گوید: «این اقدام آمریکا یکی از خباثت هایی است که ترامپ و دولتش نسبت به این سازمان خدوم و زحمتکش انجام داده است، سازمانی که همواره در کنار مردم بوده و در برابر گروه‌های تروریستی قد علم
کرده است.»
وی ادامه می‌دهد: «دولت اوباما  داعش را سرکار آورد و همراه با عربستان آن را تجهیز کرد تا  سوریه و عراقی باقی نماند اما با حضور سپاه و عملیات‌های خوبی که انجام داد خوشبختانه اثری از نیروهای داعش باقی نماند.»
جاسمی می‌افزاید: «اقدام ترامپ چیز جدیدی نیست چراکه در طول تاریخ انقلاب اسلامی درباره شخصیت‌های انقلابی و مردمی همواره چینین اقداماتی داشتند.»
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح می‌کند: «ناگفته نماند این عمل ترامپ بیشتر جنبه تبلیغاتی و عملیات روانی دارد و آن هم به خاطر انتخاباتی که در اسرائیل است صورت گرفت که به نوعی سواری دادن به اسرائیل بود.»
تروریست‌هایی که  در کنگره آمریکا
رفت و آمد می‌کنند
گروهک تروریستی منافقین را می‌توان از جمله گروه‌هایی دانست که خشونت و ترور عنصر جدایی‌ناپذیر ایدئولوژی التقاطی آن را شکل می‌دهد.
از جمله اقدامات آنها می‌توان به ترور چند افسر نظامی آمریکایی و نیز چند کارمند شرکت راکول اینترنشنال(Rockwell International) اشاره کرد.
گروهک تروریستی منافقین به شرکت‌های پپسی‌کولا، جنرال موتورز، شرکت نفتی شل پان امریکن نیز حمله کردند.
فهرست اقدامات خشونت‌بار این گروهک بسیار عریض و طویل است. اوج حرکت‌های تروریستی مجاهدین مربوط به سال‌های ۱۳۶۰ و ۶۱ است که بیش از ۹۰ درصد آنها در شهر تهران صورت گرفت.
 دامنه بسیاری از ترورهای سازمان از نوع کور بود. در این نوع از ترورها هر کسی که عکسی از امام و یا دیگر رهبران روحانی یا ظاهری شبیه پاسدارها داشت و یا لباس‌هایش شبیه تیپ‌های مذهبی و به اصطلاح هیئتی بود، آماج ترورهای سازمان قرار می‌گرفت.
لیست ۱۷۰۰۰ نفری قربانیان ترور در سایت ‌هابیلیان نشان می‌دهد که منافقین یکی از هولناک‌ترین سازمان‌های تروریستی حتی در میان گروه‌های چپ است. سازمانی که در بین آمار ترورهای آن خیل زیادی از کودکان و زنان دیده می‌شوند.
اسناد جدید همچنین نشان‌دهنده نقش گروهک تروریستی منافقین در ترور دانشمندان هسته‌ای است.
بعد از اینکه در بیست و سوم مردادماه ۱۳۸۱ (برابر با ۱۴/۸/۲۰۰۲) یکی از اعضای گروهک منافقین در مصاحبه مطبوعاتی خود در هتل «ویلارد» واشنگتن مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران در تأسیسات نطنز و اراک فعالیت‌های پنهانی هسته‌ای دارد، منافقین از همه توان خود در جهت ممانعت از فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران استفاده کرد.
دانشمندان هسته‌ای چون شهید مسعود علی‌محمدی در دی ماه ۱۳۸۸، مجید شهریاری در آذرماه ۸۹، شهید رضایی‌نژاد در مرداد ۱۳۹۰ و مصطفی احمدی روشن در ۲۱ دی ۱۳۹۰ هدف ترور دشمنان نظام قرار گرفتند. اسناد مختلف نشان می‌دهند که منافقین در این ترورها نقش داشته است.
امروزه گروهک  تروریستی تلاش می‌کند با خوش‌خدمتی به ایالات متحده آمریکا و ارتجاع عرب به رهبری عربستان سعودی خود را به عنوان تنها اپوزیسیون جمهوری اسلامی ایران نشان دهد. حال این سوال به شکلی جدی مطرح است که سازمانی با این حجم از جنایت چطور می‌تواند خود را نماینده مردم معرفی کند و به راحتی در راهرو های کنگره آمریکا قدم بردارد و تروریست شناخته نشود؟
جنایتِ آمیخته در یک رژیم
در روز 17 سپتامبر سال 1982 آوارگان اردوگاه‌های صبرا و شتیلا در یکی از خونبارترین روزهای زندگی خود از خواب بیدار شدند. کشتاری که به ریاست آریل شارون نخست‌وزیر مقبور رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ وقت این رژیم در این روز با همکاری رافائل ایتان رئیس ستاد جنگ ارتش اسرائیل در کابینه مناحیم بگین انجام شد، یکی از سیاه‌ترین نقاط پرونده جنایت‌های رژیم صهیونیستی ضد ملت فلسطین به شمار می‌رود.
 شکم زنان باردار در این حملات دریده شد و زنان زیادی مورد تجاوز فردی یا دسته جمعی مهاجمان قرار گرفتند، روی بدن بسیاری از شهدا با چاقو علامت صلیب حک شده بود. پزشک، پرستار و بیمار همه با هم کشته شدند.
روز 16 سپتامبر توسط مزدوران فالانژ رژیم صهیونیستی در لبنان صورت گرفت و این پایان کار این رژیم نبود و نیست سال‌هاست که خون کودکان و مردمان فلسطینی از دست این رژیم می‌چکد و  آن‌قدر آمار جنایت‌هایشان زیاد است که تنها برای بر شماری به طوماری بلند نیاز داریم اما همین یک مثال خود گویای ماهیت این رژیم جعلی است.
فروانروایی مرگ و خون
پس از انقلاب تاکنون چهار دهه از آن می‌گذرد دولتمردان آمريکا با در پيش گرفتن سياست خصمانه با اقدامات آشکار و ترفندها و توطئه‌هاي پيدا و پنهان از هيچ گونه عملي عليه نظام جمهوري اسلامی دريغ نکرده‌اند، بلکه روز به روز بر شدت آن افزوده‌اند.
به بیان دیگر، آمریکایی‌ها فقط در سه روز (۷۲ ساعت) ۳۰۰ هزار انسان بی‌گناه را کشتند. از ۶ تا ۹ آگوست ۱۹۴۵، بمب‌افکن‌های آمریکایی با دستور هری ترومن رئیس‌جمهور وقت این کشور، بر فراز دو شهر«هیروشیما» و«ناکازاکی» ژاپن به پرواز درآمدند و دو بمب اتمی را بر روی ساکنان این دو شهر انداختند و آنها را با خاک یکسان کردند.
تاریخ بشر چنین جنایتی را حتی در تاریک ترین اعصار توحش غربی‌ها در قرون وسطی هم سراغ ندارد. نکته قابل تامل آنکه، وسلی کروز فرمانده این عملیات جنایتکارانه از سوی «هری ترومن» رئیس‌جمهور آمریکا، مدال افتخار دریافت کرد.
در میانه‌های دهه ۹۰ میلادی، آمریکا اقدام به تحریم عراق کرد. در جریان این تحریم بنا به اعتراف منابع آمریکایی، ۵۰۰ هزار کودک عراقی کشته شدند.
در سال ۱۹۹۶ میلادی خبرنگار شبکه سی‌بی‌اس آمریکا از «مادلین آلبرایت» وزیر خارجه وقت آمریکا پرسید که آیا ارزش داشت که برای تنبیه عراق، نیم میلیون کودک عراقی را به کام مرگ بفرستید؟
جواب وزیر خارجه آمریکا به این سوال، عمق ددمنشی و جنایتکاری سردمداران رژیم آمریکا را نشان داد؛ آلبرایت گفت: بله؛ ارزش داشت که نیم میلیون کودک عراقی کشته شوند!
بدون تردید سردمداران رژیمی که ظرف فقط سه روز، ۳۰۰ هزار انسان بیگناه را در ژاپن کشتند؛ موجبات جان دادن نیم میلیون کودک عراقی را فراهم کردند؛ به صدام سلاح شیمیایی برای تجاوز به سردشت و حلبچه دادند؛ به هواپیمای ایرانی حامل ۲۹۰ مسافر شلیک کردند؛ ۲۵۰۰ کودک پناهجو را در قفس حبس کردند؛ ۸۲ انسان را زنده زنده در آتش سوزاندند؛ در گوانتانامو و ابوغریب هزاران انسان بی‌گناه را تا حد مرگ شکنجه کردند؛ روزانه سیاهپوستان آمریکایی را به رگبار می‌بندند؛ گروه‌های تروریستی و تکفیری را تسلیح و تجهیز می‌کنند؛ هزاران یمنی را با مشارکت سعودی‌ها کشته‌اند و صدها جنایت دیگر را در اقصی نقاط دنیا مرتکب شده‌اند و همچنان به خوی درندگی و جنایتکاری خود ادامه می‌دهند نه تنها  صلاحیت سخن گفتن از حقوق بشر را ندارند بلکه باید در دادگاه‌های بین‌المللی به سبب ارتکاب جنایت علیه بشریت، محاکمه و مجازات شوند.
دکتر امین اسدی دبیرکل جبهه جوانان انقلابی در گفت‌وگو با گزارشگر کیهان می‌گوید: «امام خمينی(ره) در مورد سپاه پاسداران فرمودند: سپاه پاسداران كه ركنی بزرگ در پيروزی انقلاب اسلامی است، با اقتدا به مولای خود سيد مظلومان عليه‌السلام، نجات بخش ملت ايران و اسلام عزيز از شب‌های تاريك و ظلمانی ستم‌شاهی بوده و در پاسداری از انقلاب و هدف‌های آن عاملی مؤثر و ركنی ركين بوده و هست».
وی ادامه می‌دهد: «با شروع جنگ تحميلی، سپاه پاسداران بزرگ‌ترين افتخار خود را رقم زد و با وجود همه موانع در كنار ارتش به مبارزه عليه رژيم بعثی پرداخت.»
اسدی می‌افزاید: «پس از جنگ تحميلی نيز سپاه علاه بر فعاليت‌های رزمی و دفاعی و آموزشی در عرصه‌های مختلف سازندگی از جمله سدسازی، راهسازی، پروژه‌های كشاورزی، توليد قطعات صنعتی و ... حضور فعال دارد و تاثیرگذاری خود را در داخل کشور و منطقه روز به روز بیشتر کرد.»
دبیرکل جبهه جوانان انقلابی تصریح می‌کند: «از آنجا كه سپاه يك نيروی مكتبی، نهادی انقلابی و سازمانی رسمی است، منابع دينی، قانون اساسی، اساسنامه سپاه و ديدگاه‌هاي حضرت امام‌(ره) و مقام معظم رهبری، مهم‌ترين و معتبرترين منابع شناخت و اسناد بالادستي برای وصف و معرفی اين مجموعه است شناخت سپاه و پاسدار، خصوصاً برای نيروهاي انقلابی يك ضرورت است.»
اسدی تاکید می‌کند: «هیچ کشوری حق ندارد که سازمان‌های مربوط به امنیت ملی یک کشور را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار بدهد. به لحاظ اینکه این سازمان‌ها و تشکل‌ها و بخش نظامی و نیرو‌های مسلح هر کشور بر اساس نظر مردم و نظام حقوقی آن کشور تشکیل شده‌اند. خصوصا سپاه پاسداران ایران که در قانون اساس جمهوری اسلامی ایران به آن اشاره شده است. این اقدام آمریکا به نوعی مقابله با هرگونه قانونگرایی است، یعنی کسانی که مدعی مباحث حقوقی هستند با این اقدام خودشان قانون‌گریزی را ترویج می‌کنند.»
وی  خاطرنشان می‌کند: «نکته دیگر این است که این حرکت بر اساس موازین حقوق بین‌الملل و مشخصا معاهداتی که مابین طرف آمریکایی با طرف ایرانی از قدیم بوده است مثل معاهده مودت و چه بیانیه الجزایر و چه معاهده اخیر موسوم به برجام که از آن خارج شد خلاف است؛ لذا ما همه اقدامات آمریکا را مخالف موازین حقوقی، حقوق بین‌الملل و روابط و موازین حقوق بشری می‌دانیم.»
اسدی یادآور می شود: «البته از نظر ما حرکت آمریکا در ادامه روند 40 ساله اقدامات خصمانه و خرابکارانه آمریکا قابل توجیه است و در این رهگذر برخی کوته نظران تحلیل نکنند که این اقدام مربوط به دولت ترامپ است درحالی که این ماهیت نظام سرمایه‌داری مبتنی بر صهیونیسم بین‌الملل و تفکر استکباری آمریکای جهانخوار است.»
داعش، پروژه‌ای مشترک                         
«لانه زنبور» نام پروژه سری و مشترک دستگاه‌های جاسوسی آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی برای ایجاد داعش بود.
اسناد این موضوع توسط «ادوارد اسنودن» پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا فاش شده است. آن‌طور که در اسناد افشاء شده توسط اسنودن آمده است، دو هدف اصلی این پروژه عبارت بودند از ۱- تجزیه کشور‌های منطقه غرب آسیا ۲- حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی. ابزار کار پروژه لانه زنبور نیز شناسایی و جذب تروریست‌ها و سلفی‌ها از تمام نقاط دنیا و اعزام آن‌ها به سوریه بود.
این آمریکایی‌ها بودند که در راستای اجرای پروژه لانه زنبور، فردی به نام «ابراهیم البدری» را با سابقه عضویت در القاعده عراق در اکتبر ۲۰۰۴ از زندان بوکا واقع در مرز عراق و کویت آزاد کردند و پس از ارائه آموزش‌های مخفیانه به او با کمک سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، وی را «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش نامیدند.
از ۸ آوریل ۲۰۱۳ (۱۹ فروردین ۱۳۹۲) که گروه تروریستی تکفیری داعش رسما در سوریه اعلام موجودیت کرد تا ۲۱ نوامبر ۲۰۱۷ (۳۰ آبان ۱۳۹۶) که با اعلام سرلشکر قاسم سلیمانی، قلمرو ادعایی این گروه تروریستی تکفیری، منهدم شد، انواع و اقسام جنایت‌های سبعانه توسط اعضای آن با چراغ سبز آمریکا رخ داد. از سر بریدن کودکان و پوست کندن زنده ‌زنده‌ مردان در مقابل خانواده‌های خود تا اسیر کردن دختران و زنان بی‌گناه و تجاوز به آنان و حتی سوزاندن زنده‌ زنده‌ افراد و ذبح دسته‌جمعی صد‌ها جوان.
آن‌ها از داعش حمایت همه‌جانبه کردند و حتی بسیاری از داعشی‌ها را از زندان‌های سوریه نجات دادند و زخمی‌های آن‌ها را در بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی درمان کردند. این یعنی حمایت آمریکا از گروه تروریستی شناخته شده داعش، کاملا روشن بود و با این سرمایه‌گذاری کلان، آمریکا تصور می‌کرد که حتما پیروز خواهد شد ولی شکست خوردند که این مسئله بسیار مهم، کلیدی و استراتژیک است.