حجتالاسلام رستمی:
پیشرفتها باید خوب رسانهای شوند
رئیسنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: پیشرفتها باید خوب رسانهای شوند تا دانشجویان و جامعه از آن آگاه شوند، چراکه خیلی از جوانهای ما نمیدانند که پزشکهای هندی و بنگلادشی میآمدند در شهرهای بزرگ و کوچک این کشور و طبابت را در دست گرفته بودند ولی الآن دوستان و فارغالتحصیلان ما به علت زیاد بودن نخبگان پزشکی دغدغه دارند که نکند بیکار باشند!
حجتالاسلام رستمی در نشستی با رؤسای دانشگاههای تبریز، ابراز داشت: علیرغم همه سختیها، فشارها و تحریمها این عملکرد قابل تقدیر است. اگر فقط همین حوزه علمی و پزشکی را در نظر بگیریم، بههیچوجه قابل قیاس نیست، نه با دوران قبل از انقلاب اسلامی و نه با میانگینی که در دنیا اتفاق افتاده است، همچنین سن امید به زندگی بالاترین جهش را در این کشور داشته است.
وی خاطرنشان کرد: علیرغم سختیها و تحریمها و مشکلاتی که دانشمندان با آنها مواجه هستند، تاثیر بهسزایی در تولید علم در دنیا داشتهاند و اینها اتفاقات بسیار بزرگی است و در بعضی حوزهها شگفتی آور است. مقالهای را میخواندم که مربوط به یکی از مجموعههای علمی آمریکایی بود و گفته ایران در کنار کره جنوبی، آمریکا، چین و هند در بحث نانو جزء 5 کشور برتر در دنیاست. علیرغم محرومیتها این توفیقات وجود دارد. رئیسنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بیان داشت: در جلسهای گفتم خیلی از این پیشرفتها باید خوب رسانهای شوند تا دانشجویان و جامعه از آن آگاه شوند، چراکه خیلی از جوانهای ما نمیدانند که پزشکهای هندی و بنگلادشی میآمدند در شهرهای بزرگ و کوچک این کشور و طبابت را در دست گرفته بودند ولی الآن دوستان و فارغالتحصیلان ما به علت زیاد بودن نخبگان پزشکی دغدغه دارند که نکند بیکار باشند!
حجتالاسلام رستمی گفت: من به دانشگاهی در خراسان جنوبی رفته بودم به نام دانشگاه بزرگمهر قائنات. گلایه این دانشگاه این بود که رئیسدانشگاه میگوید ما دنبال جذب دانشجوی خارجی هستیم زمینه را هم داریم ولی قوانین اجازه نمیدهد. دانشگاه قائنات که بعضی از اساتید و مسئولین اسم دانشگاه را هم اصلا نشنیدهاند و اینقدر گمنام است، میگوید میخواهم بینالمللی شوم و زمینه پذیرش دانشجوی خارجی را دارم ولی قوانین اجازه نمیدهد!
وی خاطرنشان کرد: این امکانات نیست که توفیق میآورد بلکه خداوند است که به واسطه اخلاص توفیقی به انسان اعطا میکند. 54 سال پیش آبانماه امام(ره) را به عنوان یک روحانی به ترکیه بردند با این فکر که کسی از وی حمایت نمیکند و اتفاقی هم در حوزه نمیافتد، اما چه کسی میآید آن امام(ره) را از تبعید ترکیه و نجف و پاریس به عزت در این کشور میرساند؟ رئیسنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها یادآور شد: رهبر انقلاب درباره ضرورت حضور نهاد رهبری در دانشگاهها فرمودند که همه بچههای دانشجو به روحانی نیاز دارند. حتی کسی که روحانی را پس میزند، به روحانی نیاز دارد. حجتالاسلام رستمی بیان داشت: مسئول نهاد باید ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد. یکی از عوامل تاثیرگذار و پیشبرنده در دانشگاهها ارتباط چهره به چهره است و یکی از مسائل ارتباط با رؤسای دانشگاهها است. وی به حضار خاطرنشان کرد: ارتباط با تشکلها نباید فراموش شود، گاهی نقایصی موجود است و اینها مانع از این نیست که ما با بچههای تشکلها ارتباط نداشته باشیم. سرکشی داشته باشید، آنها را دعوت به دفتر کار خودتان کنید، تماما هم از موضع پدری و رفعت و همافزایی.