گزارش مستند و تکاندهنده تایم
آمریکای بیبزک در داستان این 3 زن
در ادامه برملا شدن چهره واقعی آمریکا و لایههای پنهان رنج و بدبختی مردم این کشور، یک مجله آمریکایی از شرایط سخت معیشتی بیش از سه میلیون و 200هزار معلم در این کشور، پرده برداشت و اعلام کرد که بسیاری از این معلمان در شرایط فلاکتباری زندگی میکنند.
«تایم» با ارائه یک گزارش میدانی در آمریکا و گفتوگو با معلمان این کشور، واقعیتهای تکاندهندهای را گزارش کرد که در هیچ جای جهان و حتی در کشورهایی که آمریکا آنها را توسعه نیافته میخواند، هم تجربه نمیشود.
این نشریه برخلاف رویه معمول رسانهها و دستگاه خبری - تبلیغاتی آمریکا، لحظهای پرده را از چهره بزک کرده این کشور، پس زد واقعیت جدیدی را از کشور زندانهای پرجمعیت و تبعیضهای نژادی و اجتماعی برملا کرد.
تایم با درج تصاویر معلمان طرف گفتوگو به نقل از یکی از آنها نوشت: من «هوپ براون» 52 سال سن دارم و در منطقه «وود فورد» تاریخ تدریس میکنم. برای اینکه بتوانم پول قبض برق را پرداخت کنم و یا هزینه ماشینم را پرداخت نمایم، هر هفته مجبور شدم دو بار پلاسمای خونم را در ازای دریافت 60 دلار، اهدا کنم و برخی از لباسهایم را به یک امانتفروشی بفروشم!
این خانم معلم گفت که این شیوه تردستی مالی، اکنون به بخشی از زندگی روزانهاش تبدیل شده است. به گفته وی، دو هفته قبل که داشت فوقلیسانس خود را میگرفت و سپس، تدریس در مقطع دبیرستان را شروع کرده بود، هرگز فکر نمیکرد که کارش به اینجا بکشد.
به نوشته مجله تایم، خانم براون اغلب از ساعت پنج صبح تا ساعت 16 در مدرسهاش مشغول کار است و سپس راهی محل کار دومش میشود. علاوه بر این دو شغل، او مجبور است برای دریافت پول بیشتر، شغل سومی هم برای خودش دست و پا کند و آن، مدیریت سفر گردشگران اماکن تاریخی برای یک شرکت است.
سپس، تایم مینویسد که این وضعیت، مشابه وضعیت بسیاری از معلمان در آمریکا است و صدای آنان را هم کسی نمیشنود.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، «روزا جیمنز» دبیر درس «مطالعات اجتماعی» در لسآنجلس نیز در مورد شرایط وخیم معیشتی معلمان آمریکا، به گزارشگر تایم گفت: من و فرزندم مجبوریم در آپارتمانی کوچک، روی یک تخت با هم بخوابیم و علیرغم اینکه تاکنون به خاطر نبود بودجه، سه بار از کار معلق شدهام، مجبورم ماهانه 1000 دلار برای ضروریات زندگی خود هزینه کنم.
«تاشوندا کوک» فرد دیگری بود که تایم با او گفتوگو کرد. این زن که در یک مدرسه راهنمایی کارولینای شمالی تدریس میکند، از زندگی مشقتبار خود حرف زد و گفت: با 20 سال تجربه کاری، هنوز قادر نیستم هزینه ماشینم را تامین کنم و یا برای درمان سردرد به پزشک مراجعه نمایم.
این معلم آمریکایی افزود: حقوق معلمی هزینههای سرسامآور زندگی در آمریکا را کفاف نمیکند و من نمیتوانم پولی را برای آینده فرزندم پسانداز کنم.
تایم نوشت: بنابر اطلاعات وزارت آموزش آمریکا، هماکنون حدود سه میلیون و 200 هزار معلم تمام وقت در آمریکا از سطح مهد کودک تا دوره دبیرستان، وخیمترین وضعیت دریافتی را تجربه میکنند.
هرچند در ارتباط با واقعیتهای زندگی اجتماعی و سیاسی در آمریکا، کم و بیش گزارشهایی به رسانهها درز میکرده، ولی از زمان روی کار آمدن «دونالد ترامپ»، این شرایط سخت و غیرقابل تحمل بیشتر برملا شده است که البته، دو علت دارد؛ اول اینکه شخص ترامپ در زمان تبلیغات انتخاباتی و برای اینکه واقعیتها را بگوید و پیروز شود، بسیاری از نابسامانیها را برملا کرده بود و دوم، به جایگاه رسانه در زمان ریاست جمهوری ترامپ برمیگردد، که بیشتر نقش اپوزیسیون دولت را بازی کرده و برخی از واقعیتهای جامعه آمریکا را برملا میکند.
چند روز قبل نیز سازمان ملل طی گزارشی، اعلام کرد، 40 میلیون آمریکایی در فقر مطلق به سر میبرند و این وضعیت به خاطر ساز و کارهای غیرانسانی و ظالمانه حاکم بر آمریکاست. طبق گزارش فوق، آمریکا دارای بالاترین نرخ سرانه افراد زندانی، درسراسر جهان است و در این کشور هر ساله، 11 میلیون نفر روانه زندان میشوند.
درهر حال، علیرغم اینکه آمریکا بسیاری از استانداردهای حداقلی را برای یک زندگی خوب و سالم ندارد، خیلی از افراد مرعوب و خودباخته کشورهای دیگر و ازجمله ایران، که نام خود را «روشنفکر» هم میگذارند، سعی دارند آمریکا را به عنوان «سرزمین رویاها»
قالب کنند!