kayhan.ir

کد خبر: ۱۳۸۳۶۲
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۳
ادامه تغییرات در ورزش با اجرایی شدن قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشسته‌ها

نیمی از رؤسای فدراسیون های ورزشی بازنشسته هستند/ خداحافظی در انتظار تاج، پولادگر، ضیایی ، مرادی و درخشان

با انتشار لیست مدیران بازنشسته مشخص شد تقریبا نیمی از روسای فدراسیون‌های ورزشی باید صندلی مدیریت را ترک کنند. افرادی که در میان آنها نام‌هایی چون مهدی تاج، محمد پولادگر، علی مرادی، محمد درخشان، علیرضا رحیمی و احمد ضیایی دیده می‌شود.
سرویس ورزشی-

مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشسته‌ها را اعلام کرد. بر اساس تبصره یک ماده واحده این طرح به‌کارگیری بازنشستگان در سمت‌های روسای سه قوه، معاون اول رئیس‌جمهور، نواب رئیس ‌مجلس، نمایندگان مجلس، وزرا، اعضای شورای نگهبان و معاونان رئیس‌جمهور شده ذکر شده در ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8 مهر 86 و همچنین به کارگیری بازنشستگان نیروهای مسلح با تدابیر فرماندهی معظم کل قوا صرفا در دستگاه متبوع خود مجاز است.
با اجرایی شدن این قانون وزارت ورزش و جوانان دستخوش تغییرات بسیاری خواهد شد. در شماره روز گذشته کیهان به گوشه‌ای از این تغییرات احتمالی‌ اشاره شد و عنوان گردید که دو معاون وزیر (داورزنی و محمدیان) و سرپرست باشگاه پرسپولیس(گرشاسبی) باید پست‌های خود را ترک کنند.
بازنشسته شدن 20 رئیس ‌فدراسیون
حالا در بررسی‌هایی که صورت گرفته، مشخص گردیده با اجرایی شدن این قانون چند تن از روسای فدراسیون‌های ورزشی تغییر می‌کنند. روز گذشته خبرگزاری فارس تعداد روسای بازنشسته فدراسیون‌های ورزشی را 20 تن اعلام کرد، این در حالی است که تعداد فدراسیون‌های ورزشی در ایران 51 است و تقریبا نیمی از آنها توسط مدیران بازنشسته اداره می‌شوند.
در بین روسای فدراسیون‌های ورزشی باقرزاده و شعبانی‌بهار عضو هیئت علمی دانشگاه هستند و باید دید آنها به فدراسیون مامور شده‌اند یا خیر؟ برخی از روسای فدراسیون‌ها هم مدرک بالاتر از کارشناسی ارشد دارند که باید با قانون 35 سال بازنشسته شوند. البته نکته حائز اهمیت این است که برخی از آنها در زمان سازمان تربیت‌بدنی در مرکز آموزش مدرک گرفته و آن را معادل‌سازی کرده‌اند. بنابراین ممکن است مشکل بازنشستگی این روسا نیز حل شود.
بر این‌اساس اسامی روسای بازنشسته فدراسیون‌های ورزشی به شرح زیر است:
1. اتومبیلرانی‌- محمود صیدانلو
2.اسکواش‌- مسعود سلیمانی
3. اسکی‌- عبدی افتخاری
4. انجمن‌های ورزشی‌- غلامعلی علیپور
5. پرورش اندام - ناصر پورعلی‌فرد
6. تکواندو - سیدمحمد پولادگر
7. تیروکمان - غلامرضا شعبانی‌بهار
8. جودو‌- محمد درخشان
9. چوگان‌- حجت‌الله دهخدایی
10. سه گانه - محمدعلی صبور
11. شمشیربازی - فضل الله باقرزاده
12. قایقرانی‌- غلامرضا امینی
13. کاراته‌- محمدصادق فرجی
14. گلف‌- بهروز منتقمی
15. ناشنوایان - مصطفی کریمی
16. هاکی‌- بهرام شفیع
17. همگانی‌- علی مجدآرا
18. والیبال - احمد ضیایی
19. وزنه‌برداری‌‌- علی مرادی
20. هندبال - علیرضا رحیمی
21. خزانه‌دار المپیک‌- کیکاووس سعیدی
مدیر دو شغله در کمیته ملی المپیک
در میان مدیران کمیته ملی المپیک نیز گفته می‌شود رضا قراخانلو یکی از مدیران دوشغله است. با توجه به شغل محسوب شدن ریاست آکادمی ملی المپیک و ریاست پژوهشگاه علوم ورزشی و منع حضور افراد در دو شغل دولتی انتظار می‌رفت که بعد از حکم ریاست قراخانلو در آکادمی از سوی صالحی امیری، وی ریاست پژوهشگاه علوم ورزشی را به فرد دیگری واگذارکند. اما با گذشت 4 ماه از این مسئله نه تنها مسئولیت پژوهشگاه به فرد دیگری واگذار نشده است، بلکه قراخانلو همچنان به عنوان رئیس‌پژوهشگاه و رئیس‌ آکادمی ملی المپیک به کار خود ادامه می‌دهد و از نظر او فعالیت در هر دو نهاد مشکل قانونی ندارد زیرا ریاست آکادمی ملی المپیک چون یک نهاد عمومی و غیردولتی است، شغل محسوب نمی‌شود.