معافیت واحدهای صنعتی سرپلذهاب از پرداخت سود تسهیلات
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور گفت: با تمهیدات اتخاذ شده، واحدهای صنعتی شهرستان زلزلهزده سرپلذهاب، سه سال از پرداخت سود تسهیلات بانکی معاف هستند.
به گزارش ایرنا، فتحعلی محمدزاده افزود: این اقدام با هدف احیای واحدهای صنعتی که در جریان زلزله هفت و سه دهم ریشتری 21 آبان پارسال دچار خسارت شده بودند، صورت گرفت.
وی با بیان اینکه با تلاشهای صورت گرفته آواربرداری 98 درصد از واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب دیده زلزله اخیر پایان یافت، اظهار داشت: 17 واحد تولیدی و صنعتی اولویت دار بااشتغالزایی 240 تن که در جریان زلزله آسیب دیده بودند، بدون استفاده از تسهیلات به چرخه تولید بازگشتهاند.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور بیان کرد: در شهرک صنعتی سرپلذهاب 56 طرح داریم که 32 طرح آن را بانک مصوب کرده و در دستور کار صندوق است و 21 مورد نیز هیئت مدیره تصویب کرده و بانکها میتوانند عقد قرارداد کنند.
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک کشور نیز در این جلسه از تصویب 130 میلیارد ریال تسهیلات برای 21 واحد صنعتی و تولیدی آسیب دیده ناشی از زلزله 21 آبان 96 در سرپل ذهاب خبرداد.
محمدحسین مقیسه افزود: از 56 واحد صنعتی آسیب دیده در شهرستان سرپلذهاب، 32 واحد مصوبه بانک دارند.
وی با بیان اینکه برای ارائه ضمانت نامه به واحدها منتظر پرداخت کارمزد از طرف آنها هستیم، میزان کارمزد پرداختی را یک و نیم درصد کل مبلغ ضمانت نامه عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود این کارمزد به صورت 30 درصد نقد و مابقی اقساط سه ماهه از واحدهای صنعتی و تولیدی دریافت میکنیم.
وی گفت: تا زمانی که کارمزد پرداخت نشود ما نمیتوانیم کاری انجام دهیم و در صورت پرداخت کارمزد به طور میانگین ظرف یک هفته ضمانت نامه ارائه میشود.
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک کشور گفت: با توجه به کارهایی که آغاز شده است و همچنین میزان تعهدات قبلی استان، هم اکنون 30 درصد سرمایه صندوق ضمانت صنایع کوچک به کرمانشاه تعلق گرفته است.
مقیسه بیان کرد: البته کرمانشاه در زمینه ریسک خسارات صندوق نیز یکی از استانهایی است که بالاترین ضریب را دارد و بخش عمدهای از ضمانت نامهها حتی قبل از زلزله نیز در موعد سررسید پرداخت نشده است.