kayhan.ir

کد خبر: ۱۳۳۹۷۵
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۹

دومین نوزاد از 6 قلوهای تبریزی فوت کرد

پزشک معالج شش قلوهای تبریزی گفت : دومین شش قلو که در تبریز متولد شد فوت کرد.



تبریز- خبرنگارکیهان:

دکتر محمد باقر حسینی روز پنجشنبه با ‌اشاره به اینکه یکی از شش قلوها به محض تولد جان سپرده بود‌، افزود:
در حال حاضر از شش قلوهای متولد شده سه دختر و یک پسر در قید حیات هستند.
وی در تشریح آخرین وضعیت جسمانی آنها اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به وزن بسیار کم نوزادان، وضعیت جسمانی شان در حد متوسط است و اقدامات حمایتی همچنان ادامه دارد.
دکتر حسینی با بیان اینکه هنوز نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی در مورد وضعیت نوزادان باقی مانده داشت، گفت: تمام تلاش‌ها در بیمارستان برای زنده ماندن آنها در حال انجام است.
والدین شش قلوهای تبریزی هر چند به دلیل این همه نعمتی که خداوند به آنها داده، شکرگزارند، اما می‌گویند که برای بزرگ کردن فرزندان شان چشم انتظار کمک نهادهای مسئول هستند، زیرا درآمدشان کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد.
پدرشش قلوهای تبریزی که دستفروش است، با ابراز شادمانی از به دنیا آمدن شش فرزندش گفت: خوشحالی‌ام را نمی‌توانم پنهان کنم اما در حالت اغما هم به سر می‌برم و امیدوارم که مسئولان برای نگهداری از کودکانم مساعدت نمایند.
سلیمان باقری‌فرد افزود: بنده اهل تبریز و در منطقه باسمنج در خانه پدری ساکن هستم که وضعیت مالی مناسبی هم را ندارم.
پدر شش قلوهای تبریزی گفت: در اولین سونوگرافی دو جنین نشان داده شده بود و سپس در هفته‌های بعد بارداری به ترتیب یک قل اضافه می‌شد که در نهایت متوجه شدیم شش جنین در بدن همسرم وجود دارد.
وی با بیان اینکه یکی از دخترها هنگام تولد فوت کرد و یکی از پسرها هم سه روز بعد فوت کرد، اظهار داشت: اکنون چهار فرزندم در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان هستند.
وی خاطرنشان کرد: ماهانه هزینه پوشاک نوزادان سه میلیون تومان است و هر بار که سونوگرافی انجام می‌دادند، بالای 700 هزار تومان هزینه داشت که با شرایط مالی من سخت بود.
این پدر افزود: ما نیاز به حمایت داریم، زیرا با این شرایط زندگی و تهیه و تامین هزینه‌های کودکان برایم سخت خواهد بود.
مادر شش قلوها هم با ‌اشاره به وضعیت نامناسب و شرایط بد مالی همسرش گفت: همسرم کار مناسبی ندارد و درآمدمان ناچیز است، با این اوضاع مالی توان سیر کردن شکم خودمان را هم نداریم ، حالا برای بزرگ کردن چهار قلوها نیازمند حمایت دولتی هستیم.
الناز کاری، اظهار داشت: به عنوان مادر شش قلوها از این رخداد با تمام سختی‌هایی که داشته است، خوشحال هستم، هرچند متاسفانه یک دختر و یک پسرم فوت کردند.
وی از مسئولان درخواست حمایت و ‌اشتغال همسرش را کرد تا بتوانند فرزندان‌شان را بزرگ کنند.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی نیز با بیان این‌ که خدمات مورد نیاز شش قلوها را ارایه می‌دهیم، گفت: همکاران اداره کل بهزیستی استان را جهت بررسی شرایط به بیمارستان و همچنین محل زندگی این خانواده اعزام کرده‌ایم.
محسن ارشدزاده با ‌اشاره به حمایت‌های اداره کل بهزیستی استان از شش قلوهای تازه متولد شده در بیمارستان الزهرای تبریز اظهار کرد: چندقلوها (چهار قلو، سه قلو و...) تا سن شش سالگی تحت حمایت اداره کل بهزیستی استان هستند.
وی کمک‌های اداره کل بهزیستی استان به چند قلوها را در تهیه شیر خشک، ارائه‌ حمایت‌های مالی، حمایت‌های نقدی و غیرنقدی و بسته‌های غذایی، تهیه پوشاک، کمک به مسکن خانواده و کمک به هزینه‌های درمانی برشمرد و افزود: مبالغی نیز به صورت نقدی و موردی (دو یا سه ماهه) به خانواده‌ها پرداخت می‌شود تا صرف تغذیه و رشد کودکان شود.