آیتالله امامی کاشانی:
اگر در برابر آمریکا فقط سنگ داشته باشیم بازهم دشمنیشان تمام نمیشود
امام جمعه موقت تهران گفت: اگر ایران تمام سلاحها و امکانات دفاعی خود را کنار بگذارد و با سنگ در برابر زورگویی آمریکاییها ایستادگی کند، باز هم آنها از دشمنی خود با نظام و ملت ایران دست برنمیدارند.
آیتالله محمد امامی کاشانی در خطبههای نماز جمعه تهران بااشاره به افزایش برخی کالاها در کشور به بهانه افزایش قیمت ارز، گفت: در ماههای اخیر برخی سودجویان به بهانه افزایش قیمت ارز و دلار، قیمت محصولات خود را بالا بردهاند که قطعا این کار مورد غضب الهی قرار میگیرد.
به گزارش تسنیم، وی با بیان آیهای از قرآن کریم که درباره لزوم عدم اعتماد به دشمنان خدا تذکراتی به مسلمانان داده است، افزود: دشمنان خدا میخواهند که جوانان مسلمان بیعار و درگیر حواشی چون اعتیاد باشند. دشمنان خدا دوست دارند که مسلمانان هیچگاه در آرامش و امنیت نبوده و همواره تحت فشارهای گوناگون باشند. امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه راه مبارزه با دشمنان خدا تکیه بر جوانان با ایمان و توان داخلی کشور است، اظهار داشت: در روزهای گذشته شاهد بودیم که رئیسجمهور آمریکا با عصبانیت و غضب از برجام خارج شد و تعهدات خود در این توافقنامه را زیر پا گذاشت. آیتالله امامی کاشانی با بیان اینکه ما باید از دشمنانمان شناخت داشته و از تجربیات گذشته درس بگیریم، گفت: برای برون رفت از مشکلات کشور باید به جوانان اعتماد کنیم و مسئولان باید هر طور که شده راهی برای برطرف کردن مشکلات امروز کشور از جمله مشکلات اقتصادی و ازدواج جوانان پیدا کنند.
وی بااشاره به سخنان رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام، خاطرنشان کرد: توجه به اصل 44 و حمایت از بخش خصوصی یکی از راهکارها برای مقاومت در برابر فشارهای اقتصادی خارجی است. قوای سه گانه باید با قدرت برای مردم کار کنند و نباید به بهانه ماه رمضان و روزه بودن در خدمت به مردم خللی ایجاد شود.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه مشکل آمریکاییها با ایران بر سر بحث موشک نیست، تاکید کرد: مشکل آمریکاییها با جمهوری اسلامی، معرفی اسلام توسط ایران است. آنها با این واقعیت که اسلام باعث رشد جوانان و شکوفایی استعداد آنها برای مقابله با ظلم شده، مخالف هستند. آیتالله امامی کاشانی افزود: اگر ایران تمام سلاحها و امکانات دفاعی خود را کنار بگذارد و با سنگ در برابر زورگویی آمریکاییها ایستادگی کند، باز هم آنها از دشمنی خود با نظام و ملت ایران دست برنمیدارند.
بدون درک رابطه معنویت و سیاست
شاهد انواع سکولاریزم خواهیم بود
حجتالاسلام علیرضا پناهیان در سخنرانی پیش از خطبههای نماز تهران با موضوع معنویت و سیاست، بیان داشت: نماز جمعه تجلی و وحدتگاه سیاست و دیانت ما است. جامعه ما برایش جا افتاده که سیاست و دیانت ما عین همدیگر و درهم تنیده هستند. به گزارش فارس، وی ادامه داد: اما معنویت یک مسئله فوقالعاده است، احساس خوش تقرب،اشک، استغفار و دیگر دعاها اینها همه با سیاست ارتباط دارند، ما تا ارتباط معنویت و سیاست را عمیقاً درک نکنیم، رابطه سیاست و دیانتمان روشن نشده و شاهد انواع سکولاریزم خواهیم بود.
بدترین آدمها مدیری است که
به جامعه ظلم کند
محقق و پژوهشگر دینی اظهار داشت: همین که معنویت و سیاست را جدا کنیم، قدمی در جهت سکولاریزم است، یکی از مهمترین راههای معنویت توجه به مسائل سیاسی است. حجتالاسلام پناهیان با تأکید بر اینکه نزدیکترین شخص به خدا طبق روایات در روز قیامت یک مدیر عادل و سیاستمدار خوب است، تصریح کرد: هر کسی جایی مدیریت، فرماندهی و ریاست کند و به تقوا عمل کند و به خاطر خدا در مقابل رانتها پرهیز کند، چنین انسانی نزدیکترین فرد به پیامبر(ص) است. وی بااشاره به اینکه رابطه بین سیاست و معنویت رابطه محکمی است، گفت: طبق روایات بدترین آدمها قاتل و یا عرقخور نیست، بدترین آدمها کسی است که مدیر جامعه است اما به آن جامعه ظلم کند؛ او نزد خدا منفور است. علامت سقوط وحشتناک این افراد آن است که حداقل مسائلی که مردم جامعه فهم میکنند، او نمیفهمد.
محقق و پژوهشگر دینی تصریح کرد: یکی از کسانی که دعایش مستجاب است، امام عادل است اینها هیچ دعایشان رد نخواهد شد. آدم باید به یک مدیر خوب التماس دعا گوید، واقعاً مدیران جامعه باید به خاطر فرصت قرب الهی سجده شکر کنند. حجتالاسلام پناهیان درباره رابطه معنویت و سیاست، ابراز داشت: در مساجد ما باید آموزش انقلابیگری یعنی دلسوزی برای مصالح جامعه که بالاترین عبادتها است داده شود. عابدترین انسان کسی است که دلسوز جامعه اسلامی باشد.
ریشهکن فقر
همین مرگ بر آمریکاها است
وی درباره رابطه شخصیت امام با عرفان و سیاست، تصریح کرد: چرا حضرت امام خمینی(ره) در اوج عرفان در اوج سیاست هم بود، حضرت امام خمینی(ره) به دلیل عابد و عارف بودنشان سیاسی شدند. مواضع سیاسی قوی آقای بهجت به خاطر عرفانشان بود، ایشان قبل و بعد از انقلاب مواضع قوی در سیاست داشتند. بچههای حزبالله لبنان به خصوص در جنگ 33 روزه با رژیم صهیونیستی شاهد مواضع آقای بهجت بودند. محقق و پژوهشگر دینی بیان داشت: از آن طرف کسانی که اهل معنویت هستند اما به جامعه کاری ندارند، چقدر منفور واقع شدند، واقعاً خیلی بیمایگی است فرصت مدیریت را برای تقرب الهی از دست دهند، ریشهکن فقر همین مرگ بر آمریکاها است زیرا کمک کردن به آدم ضعیف صدقه است، حال حمایت از مظلومین منطقه چقدر صدقه است، اینها باید جزو معنویات ما باشد. در رأس همه امور اجتماعی که عامل معنویت است، دعا برای فرج و ظهور امام زمان(عج) میباشد که صددرصد سیاسی و اجتماعی است.