kayhan.ir

کد خبر: ۹۶۷۵۵
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۶

رئیس‌جمهور برای رسیدگی به اتهامات برادرش پیشقدم شود(خبر ویژه)

رئیس‌جمهور که در جریان رأی اعتماد به کابینه، مهم‌ترین، خط قرمز دولتش را امانتداری بیت‌المال توصیف کرد، باید در بررسی اتهامات برادرش حسین فریدون پیشقدم شود.



تابناک با طرح این موضوع نوشت: مسائلی نظیر نحوه تحصیل «حسین فریدون» در مقطع دکترای دانشگاه شهید بهشتی، دخالت وی در انتصاب چند مدیری که حقوق‌های نجومی دریافت می‌کردند، ارتباط سازمان یافته با دو بدهکار کلان بانکی یعنی «شبدوست مالامیری و فردی به نام رسول دانیال‌زاده» و... از مهمترین مسائلی است که برخی دستیار ویژه رئیس‌جمهور را به این دلایل مستحق محاکمه و برخورد می‌دانند.
موضوعات مختلفی از جمله چرایی تأسیس صرافی از سوی وی با همکاری مدیرعامل بانک رفاه در سال 1390 و طرح اتهاماتی نظیر بهره‌برداری این صرافی از فراز و فرودهای قیمت ارز، سکه و طلا در آن سال، حضور جدی در ماجرای قراردادها و مبادلات اقتصادی ایران با کشورهای خارجی در پسابرجام، حمایت از یک بدهکار بزرگ بانکی برای دراختیار قرار دادن برخی امکانات در جریان انتخابات مجلس به لیست مورد حمایت دولت، فشار برادر رئیس‌جمهور بر وزیران کار و اقتصاد و همچنین رئیس کل بانک مرکزی برای به کار گرفتن برخی افراد در مناصبی همچون مدیرعاملی بانک‌های رفاه، ملت، صادرات، تجارت و ملی و همچنین انتصاب مدیران شستا و تاپیکو و تسهیل ثروت‌های افسانه‌ای نامشروع از طریق ارائه تسهیلات ارزی صفر درصد، همه و همه اخباری است که در رسانه‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی درباره «حسین فریدون» می‌توان دید.
به این مسائل باید موضوعاتی نظیر تحصیل فریدون در مقطع دکترای دانشگاه شهید بهشتی که بنا به آنچه پیشتر رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عنوان کرده بود «دارای ابهاماتی است که به همین دلیل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  تاکنون 3بار به همین دلیل به کمیسیون مربوطه فراخوان شده و توضیحاتی ارائه کرده است» و ارتباط خانواده فریدون با دو تن از مفسدان اقتصادی را که توسط دو نماینده مجلس در این خصوص ادعاهایی مطرح شده را باید اضافه کرد.
در همین خصوص پیشتر «علیرضا زاکانی» و «الیاس نادران» از نمایندگان سابق مجلس خطاب به «حسن روحانی» عنوان کرده بودند که «آقای رئیس‌جمهور اگر می‌خواهد جلوی فساد را بگیرد به اخوی خود مراجعه کند». در همین خصوص، این دو نماینده سابق مسائلی را درخصوص ارتباط فریدون با «مالامیری و دانیال‌زاده» مطرح کرده بودند.
از مهمترین موضوعاتی که مورد اشاره زاکانی قرار گرفته، این بود که «همین بانک‌هایی که به تازگی چند تن از مسئولانشان عوض شدند، شعب خارجی‌شان به برخی از آقایان تسهیلات ارزی دادند؛ مثلا بنده خدایی 400 میلیون درهم از بانک ملت شعبه خارج از کشور با نرخ سود صفر درصد، دریافت و سپس همین پول را در بانک ملت داخل کشور با نرخ سود 24 درصد سپرده‌گذاری کرده که خود نماد دزدی از بیت‌المال است؛ این قضیه برای بانک های دیگر نظیر بانک ملی هم مصداق دارد؛ کسانی که مرتبط با این قضیه هستند، پورسانت‌های بالایی از قبل این تسهیلات دریافت می‌کنند.»
بار دیگر «سیدمحمدجواد ابطحی» نماینده خمینی‌شهر و محمداسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس مسائلی فراتر از آنچه پیشتر درباره برادر رئیس‌جمهور مطرح شده بود را بیان کرده و گفته‌اند که «مالامیری ارتباطات نزدیکی با خانواده حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور داشته است. اسناد واریز پول، به حساب دختر حسین فریدون در لندن و کانادا وجود دارد که نشان‌دهنده ارتباطات مالی بین فریدون و مالامیری  است.» و اینکه «سندی همراه نامه برای رئیس‌جمهور ارسال شده است که یک واحد مسکونی به ارزش 14 میلیارد تومان توسط دانیال‌زاده به اسم همسر حسین فریدون خریداری شده است.»