عضو کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس:
دولت لایحه برنامه ششم را به مجلس ارائه نداد/کمیسیون تلفیق در حال تدوین آن است
عضو کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس اظهار داشت:دولت، به مجلس دهم لایحه برنامه ششم را ارائه نداد و کمیسیون تلفیق در حال تدوین برنامه ششم است.
«محمد دهقان» عضو کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه ششم توسعه فراز و نشیبهای طولانی را طی کرده است، ابتدا دولت در مجلس نهم لایحه احکام برنامه ششم توسعه را ارائه داد، در همان زمان به دولت انتقادات زیادی مطرح شد که چرا شما این لایحه را آوردید، احکام موردنیاز یعنی چه؟ شما باید برنامه را بیاورید، آنها هم گفتند ما برنامه را در قالب یک کتاب تدوین کردیم، واکنش مجلس روشن بود کتاب که لازمالاجرا نیست، زیرا قانون نیست، زمانی یک متن لازمالاجرا میشود که تبدیل به قانون شود، مجلس نهم تمام شد. در مجلس دهم دولت مجددا لایحه احکام برنامه ششم توسعه را با تغییراتی جزئی به مجلس ارائه داد، مجلس دهم باید تصمیم میگرفت.
دهقان افزود: دولت معتقد به لزوم تدوین برنامه نیست و برداشت اشتباهی از قانون اساسی دارد مبنی بر اینکه تدوین برنامه از اختیارات شخص رئیس جمهور است که نیاز به تصویب در مجلس و تبدیل شدن به قانون ندارد، این برداشت به نظرم خلاف قانون اساسی است، دولت گذشته هم چنین ادعایی داشت و در شورای نگهبان این برداشت از قانون اساسی رد شد، دولت یازدهم هم متاسفانه همین برداشت از قانون اساسی را دنبال میکند که این برداشت هم با ابلاغ سیاستهای کلی توسط مقام معظم رهبری رد شد و هم توسط شورای نگهبان در دولت نهم مردود اعلام شد. با همه این موارد باز هم دولت به مجلس دهم هم لایحه برنامه ششم را ارائه نداد و کمیسیون تلفیق در حال تدوین برنامه ششم است.
وی در ادامه گفت: در حال حاضر نیز به دلیل اینکه دولت لایحه دقیق برنامه ارائه نداده است، هر دستگاهی برای رفع مشکلات خودش موادی را پیشنهاد میدهد، بعضی از این مواد احکام برنامه نیست، احکام مورد نیاز آن دستگاه است، لذا با این رایزنیها و، شاکلۀ یک برنامه ۵ ساله خیلی سخت تحقق پیدا میکند.
به گزارش مهر، عضو کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس خاطرنشان کرد: در اثر دنیاطلبی و روحیۀ عافیت طلبی، جریان خوشگذرانی در کشور شکل گرفته است که در ثروت این نظام غوطه ور هستند، فردی با چند صد میلیارد تومان ثروت وزیر میشود، این افراد نماد جریان عافیتطلبِ دنیاگرا و اشرافی هستند که در ثروت غوطهور بوده و خوشگذران هستند، این جریان دیگر نمیتواند انقلابی باشد، طبیعی است که آدمهایی که خوی اشرافیت را دارند نمیتوانند انقلابی باشند و اینها برای کشور خطرناک هستند. این افراد با انقلابیگری کلاً مخالف هستند نه اینکه تعریفشان متفاوت باشد.