kayhan.ir

کد خبر: ۸۹۰۰۹
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۱
دادستان تهران:

بخشی از مشکلات به اشرافیت مسئولان بر می‌گردد

دادستان تهران از دستگیری دو متهم فعال در حوزه فساد جنسی خبر داد و گفت: هر دو متهم سابقه فعالیت‌های غیرقانونی در زمینه ترویج فساد و ابتذال جنسی داشته‌اند.

 
 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، عباس جعفری دولت‌آبادی در پنجمین نشست دادستانی تهران در حوزه‌ آسیب‌های اجتماعی با موضوع عفاف و حجاب، از دستگیری یک متهم سابقه‌دار و فعال در ماساژ غیرمجاز و همچنین از دستگیری یک متهم مروج فساد خبر داد.
وی تاکید کرد: متهمان با صدور قرار تامین مناسب به زندان معرفی شده‌اند. هر دو متهم سابقه فعالیت‌های غیرقانونی در زمینه ترویج فساد و ابتذال جنسی داشته‌اند.
انتقاد از خالی بودن فضای شهری از رنگ عفاف و حجاب
دولت‌آبادی در ادامه با انتقاد از تبلیغات فضای شهری تصریح کرد: متاسفانه فضای شهری خالی از رنگ و بوی ترویج عفاف و حجاب است و بیشتر به سمت مصرف‌گرایی و تجمل‌گرایی نمود دارد.
وی افزود: برای تغییر در فضای شهری باید شیوه و محتوای تبلیغات شهری تغییر یابد که در این زمینه نقش دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی بسیار مؤثر است.
دادستان تهران با انتقاد از مصرف‌گرایی و تجمل‌گرایی، برون‌رفت از چنین آسیبی را منوط به توجه به نقش جامعه در تربیت و پرورش انسان‌ها دانست.
دولت‌آبادی نقش دستگاه‌ها به ویژه فعالان حوزه‌ فرهنگ در موضوع عفاف و حجاب را نقشی بی‌بدیل خواند و با اشاره به این که عفاف و حجاب مستلزم برنامه و اقدامات ریشه‌ای و مداوم  است، افزود: طبق برخی آمارها، 36 دستگاه و سازمان قریب به 6 هزار میلیارد تومان بودجه برای امور فرهنگی در اختیار دارند.
وی ادامه داد: وجوه کلانی در اختیار دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی کشور قرار دارد، اما خروجی و عملکرد قابل ملاحظه‌ای در حوزه عفاف و حجاب مشاهده نمی‌شود؛ این در حالی است که صرف این وجوه در جهت اجرای برنامه‌های مربوط به ارتقاء وضعیت عفاف و حجاب می‌تواند موجبات تحول در وضعیت موجود را فراهم نماید.
انتقاد از اشرافیت برخی مسئولان
جعفری دولت‌آبادی به نقش و آثار رفتار مسئولان در جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: بخشی از مشکلات کنونی در همه حوزه‌ها از جمله سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، به رفتار مسئولان بر می‌گردد. وی با انتقاد از این که برخی مسئولان منش اشرافی‌گری را در پیش گرفته و فراموش کرده‌اند که با همراهی و حضور مردم به مقام و منصب رسیده‌اند، افزود: رفتار و عملکرد مسئولان در نگرش مردم به موضوع عفاف و حجاب موثر است.
شناسایی 285 واحد صنفی فاقد مجوز دارای برند
در ادامه این جلسه معاون دادسرای تهران، در مورد اقدامات صورت گرفته بر روی برندها با اولویت پوشاک گزارشی ارائه داد و از شناسایی 288 واحد صنفی فاقد مجوز دارای برند خبر داد.
قطبی افزود: از این تعداد 130 مغازه تابلوهای خود را جمع‌آوری کرده و برای متصدیان 158 فروشگاه دیگر اخطاریه ارسال شده است.
وی در خصوص بازرسی ماموران اتحادیه‌های صنفی از واحدهای صنفی فعال در حوزه‌ البسه، اعلام کرد که طی این اقدام 69 واحد پلمب شده است.
همچنین در این جلسه نماینده سازمان بهزیستی با بیان اقدامات این سازمان، تعداد مهدها در سراسر کشور را 14 هزار و 700  واحد اعلام کرد که از این تعداد 6 هزار و 700 واحد در مناطق روستایی مستقر است و در مجموع به 270 هزار کودک در سراسر کشور ارائه‌ خدمات می‌نمایند.
نماینده سازمان بهزیستی به استفاده از مربیان زن در مهدکودک‌ها و ارزیابی مستمر آنها اشاره کرد که برخی نمایندگان دستگاه‌های حاضر در جلسه به اظهارات نماینده سازمان بهزیستی اعتراض کرده و وضعیت کنونی مهدها را موید عدم نظارت مؤثر این سازمان بر مهد‌کودک‌ها دانستند.
رئیس‌شورای عالی زنان شورای انقلاب فرهنگی، با اشاره به قوانین و مصوبات موجود، وظایف سازمان بهزیستی را در حد اعطای مجوز به مهدها دانست و تولید محتوای آموزشی و ارائه آن به کودکان در مهدها را از وظایف آموزش و پرورش برشمرد.
کبری خزعلی با بیان اینکه مصوبات مرتبط با مهد کودک‌ها در عمل اجرا نشده است، از برخی برنامه‌های مهدها از جمله آموزش رقص و موسیقی به کودکان و اجرای برنامه‌های آموزشی مورد تایید یونیسف در مهدهای روستایی انتقاد کرد.