kayhan.ir

کد خبر: ۸۲۵۰۰
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۴

کوتاه اقتصادی


* مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران ضمن قدردانی از اقدامات نیروی دریایی ارتش در حفاظت و پشتیبانی از ناوگان نفتکش کشور در برابر حملات دزدان دریایی گفت: در حال حاضر ۳۰۰ قلم کالای مصرفی ناوگان از تولیدات داخل تامین می‎شود. علی‎اکبر صفایی، در دیدار با فرمانده نیروی دریایی ارتش، گفت: شرکت ملی نفتکش ایران تامین منافع ملی کشور را وظیفه خود می‎داند و تاکنون نیز تلاش کرده است، تا در راستای تحقق این امر هیچ خللی به صادرات نفت کشور وارد نشود. وی در ادامه به اقدامات شرکت ملی نفتکش ایران در حوزه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و با بیان اینکه اجرای اقتصاد مقاومتی در این شرکت از سال‌های گذشته اجرایی شده است، بیان کرد: در راستای استفاده از توان داخلی، خرید اقلام مصرفی مورد نیاز ناوگان این شرکت را  از داخل  اجرایی کرده‌ایم، به طوری که در حال حاضر 300 قلم کالای مصرفی ناوگان از تولیدات داخل تامین می‎شود و بنا داریم این رقم را تا پایان سال به 600 قلم برسانیم.
* سود سهامداران دو شرکت بيمه كوثر و شهرسازی و خانه‌سازی باغمیشه مربوط به سال مالی ٩٤ از طریق شعب بانک صادرات ایران پرداخت مي گردد. به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران،‌ براساس قرارداد منعقده بین این بانک و شرکت هاي بيمه كوثر و  شهرسازی و خانه‌سازی باغمیشه، سود سهامداران شركت بيمه كوثر مربوط به پايان سال مالي اسفند ماه ٩٤ و سود سهام تعلق گرفته به سهامداران شركت  شهرسازی و خانه‌سازی باغمیشه مربوط به پايان شهريور ماه ٩٤ از طریق کلیه شعب بانک صادرات ایران از روز چهارشنبه ٢٠ مرداد ماه شروع شده است. در این رابطه سهامداران حقیقی شرکت‌هاي یاد شده می‌توانند با ارائه مدارک هویتی نظیر کارت ملی، شناسنامه، برگه سهام مربوطه به شعب این بانک مراجعه و سود سهام خود را دریافت نمایند و یا به سایر حساب‌های خود انتقال دهند. بر اساس اين گزارش پرداخت سود طرح مذکور صرفاً توسط بانک صادرات ایران انجام پذیرفته و سهامداران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و رفع مشکلات احتمالی با شماره تلفن: ٨٨٦٦٢٦٦٠ امور سهام شركت بيمه كوثر و امور شركت  شهرسازی و خانه‌سازی باغمیشه با شماره تلفن:٢-٣٣٢٩٣٤٠٠ -٠٤١ تماس بگیرند.
* یک پژوهشگر حوزه چای با اظهار تاسف از واردات چای بی‌کیفیت خارجی گفت: هندوستان به عنوان بزرگترین تولید‌کننده چای جهان، سی‌درصد چای دنیا را تامین می‌کند اما برای اینکه بتواند چای خود را در ایران به فروش برساند، چای گران قیمت درجه یک خود را به کشورمان صادر نمی‌کند بلکه چای‌های بی‌کیفیت درجه سه و چهار خود را به ایران می‌فرستد. معظم حسن‌پور، استاد دانشگاه گیلان با اشاره به اینکه تولید‌کنندگان چای‌های وارداتی برای کم‌رنگ جلوه دادن بی‌کیفیت بودن محصول خود اقدام به افزودن عطر و طعم مصنوعی به چای می‌کنند گفت: متاسفانه این عطرهای مصنوعی که غالبا برای سلامتی انسان می‌توانند مضر باشند، ذائقه مردم را تغییر داده و موجب شده چای ایرانی که جزء سالمترین چای‌های جهان و بدون افزودنی است، دیگر به کام مردم خوش نیاید.وی با تاکید بر اینکه اگر برگ سبز خوب و پرباری نداشته باشیم، فراوری خوبی هم نخواهیم داشت، گفت: علاوه بر بحث فراوری، در بحث صنایع تکمیلی هم انتظار می‌رود تا با تقویت صنعت بسته‌بندی چای، یکی از مشکلات اساسی فروش چای ایرانی نیز مرتفع شود.