kayhan.ir

کد خبر: ۷۹۱۰۰
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۶

اشتغالزایی 6 نفر با پرورش کرم ابریشم

فاطمه خطیبی کارآفرین بیرجندی با پرورش کرم ابریشم برای 6 نفر اشتغال ایجاد کرده است.



به گزارش خبرنگار کیهان: این کارآفرین همسر و 3 فرزند خود را به همراه 2 کارگر در این عرصه مشغول کار کرده است.وی می‌گوید: با اجاره یک کارگاه 85 متری در هر دوره 45 روزه در فصل بهار 120 هزار کرم ابریشم پرورش داده و جهت تولید پیله و فروش به کارخانجات نخ‌ریسی به تربت‌حیدریه ارسال می‌کنم.
وی انگیزه خود را از اشتغال به پرورش کرم ابریشم به ظرفیت‌های خوب منطقه و وفور درخت توت همچنین حرفه خانوادگی عنوان و اضافه می‌کند: من به همه مردم بخصوص جوانان توصیه می‌کنم برای اشتغال خود با دو انگیزه خدمت به انقلاب و خدمت به خانواده توانایی‌های منطقه را شناسایی و با همت جهادی وارد عرصه تولید شوید و مطمئن باشید که با اتکال به خدا موفق خواهید شد.
این کارآفرین جهادی اضافه کرد: اکنون کشور در شرایطی است که نباید حتی لحظه‌ای از کار کنار کشید زیرا آنها با همه توان و با همکاری نیروهایی که در داخل دانسته یا ندانسته با کم‌کاری و عدم توجه به تولید داخلی، هر روز یکی از کارخانه‌های تولیدی ما را از چرخه تولید و رقابت کنار می‌زند.
خطیبی می‌گوید: من مشکلات زیادی از قبیل نبود کارخانجات نخ‌ریسی در خراسان جنوبی دارم زیرا باید تولیداتم را حتماً به خراسان رضوی آن هم با قیمت کمتری ارسال کنم اما انگیزه خدمت به انقلاب اسلامی و مبارزه با شیطان بزرگ مرا هر روز مصمم‌تر از دیروز می‌کند و مشکلات را با دل و جان می‌خرم تا شاید خدمتی به کشور کرده باشم.وی اضافه می‌کند: ایران در تولید پیله کرم ابریشم رتبه پنجم جهان را دارد، این درحالی است که کشور هند نیز مانند ما از قدیمی‌ترین کشورهایی است که پرورش کرم ابریشم در آن رواج داشته، ولی این کشور توانسته پس از کشور چین مقام دوم را در تولید ابریشم احراز و آن را حفظ نماید. او می‌گوید: هند کشوری است که در آن بطور سنتی از چهار نوع کرم (توت‌خوار، تاسار، موگا و کرم ابریشم اری) استفاده می‌کند، ضمناً 90 درصد کل محصول ابریشم این کشور متعلق به کرم‌های ابریشم توت‌خوار است.
الیاف ابریشم یکی از مواردی است که در تهیه منسوجات، قالی و سایر دست‌بافت‌ها به کار می‌رود و امروزه یکی از اقلام مهم صنعتی برخی از کشورهای پرورش‌دهنده کرم ابریشم به شمار می‌آید.