بهرهبرداری از بزرگترین بیمارستان سوانح سوختگی کشور در شیراز
بزرگترین بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی کشور به نام حضرت امیرالمومنین(ع) در شیراز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهرهبرداری رسید.
بزرگترین و مجهزترین مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی کشور به نام مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی حضرت امیرالمومنین(ع) شیراز با 130 تخت، مساحت 60هزار مترمربع و زیربنای 30 هزار مترمربع بهرهبرداری شد.
این مرکز آموزشی درمانی با همکاری نیکوکار عرصه سلامت، بانو «نزاکت امتیاز» به نیابت از پدر مرحومش «علی محمد امتیاز» به بهرهبرداری رسید.
تاکنون مبلغی به ارزش 700میلیارد ریال هزینه صرف ساخت این مرکز آموزشی درمانی شده است که حدود نیمی از آن را نیکوکار این پروژه اهدا کرده است.
بخشهای درمانی این مرکز که از مجهزترین مراکز سوختگی و ترمیمی در خاورمیانه است، شامل هشت بخش اتفاقات، جراحی پلاستیک، آیسییو سوختگی، درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی، بخش بستری عفونی (زنان و مردان)، بخش بستری کودکان، بخش بستری گرافت، بخش بستری غیرعفونی است.
کلنگ ساخت این بیمارستان در سال 1382 به زمین زده شد و در سال 1384 به صورت رسمی ساخت آن آغاز شد.
در ساخت این بیمارستان، از استانداردهای روز استفاده شده و بیمارستان مجهز به یک بانک پوست و مرکز تحقیقات پوست است.
همچنین رونمایی از تولید محصولات لامپ اشعه ایکس برای نخستین بار در کشور و بهرهبرداری از 189 پروژه بهداشتی و درمانی در استان فارس با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شد.
در این آیین که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد هشت بیمارستان جدید در فارس، شامل بیمارستان آباده،فاز توسعه بیمارستان داراب، بیمارستان حضرت قمر بنیهاشم(ع) بیضاء، بیمارستان بوانات، بیمارستان استهبان و بیمارستانهای قادرآباد و داریون به چرخه خدمترسانی به مردم پیوست.
برای این پروژهها بیش از 2هزار میلیارد ریال هزینه شد و مرکز جامع سلامت قیروکارزین نیز به صورت نمادین با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد.
مرکز جامع سلامت قیروکارزین در زمینی به مساحت 380 مترمربع بنا شده است و تمامی خدمات بهداشتی مراقبت مادران و کودکان، تنظیم خانواده، مراقبت دوران بارداری، سالمندان و میانسالان، جوانان و نوجوانان را به مراجعهکنندگان ارائه میدهد و بیش از 300 میلیون تومان اعتبار صرف ساخت آن شده است و همچنین بیش از 60 مرکز بهداشتی درمانی جامع سلامت، خانه پزشک و خانه سرایداری، بیش از 40 خانه بهداشت، 80 تخت ویژه، 12 بلوک زایمانی، 24 بخش بستری و 10 پایگاه اورژانس دیروز به بهرهبرداری رسید.