35 شهید و 75 مجروح در انفجارهای بغداد
انفجار پنج خودروی بمبگذاری شده در مناطق مختلف پایتخت عراق، 35شهید و 57 مجروح برجای گذاشت.
به گزارش خبرگزاریها، تروریستها با انفجار خودروهای بمبگذاری شده در مناطق مختلف بغداد، از جمله محلههای «البیاع»، «العامل» و «المنصوره»، مردم عادی را هدف قرار دادند. در این انفجارها جمعا 35 نفر شهید و 57 تن دیگر مجروح شدند. به دهها خودرو نیز در این انفجارها آسیب وارد شد.
وزارت کشور عراق در واکنش به این حملات تکفیریها اعلام کرد: تروریستهای داعش میکوشند با انفجار بمب در مناطق مختلف بغداد، پایتخت را ناامن کنند.
خطر کشتار جمعی
به گزارش واحد مرکزی خبر، نیروهای پیشمرگ کردستان عراق که در منطقه «سنجار» مستقر هستند اعلام کردند که عناصر داعش دست کم 700 «ایزدی» مرد را که در زندانهای این گروه تروریستی در منطقه «تل عفر» اسیر بودند، با کامیون به مکانهای نامعلوم بردند. «قاسم سمیر» یک فرمانده پیشمرگ گفت: این اقدام داعش بسیار نگران کننده است، چون احتمال میرود تروریستهای داعش دست به جنایتی دیگر بزنند و همه این افراد را اعدام کنند.اعدام گروهی و کشتار جمعی غیرنظامیان طی یک سال اخیر بارها به دست تروریستهای داعش صورت گرفته است. یکی از این کشتارها در روستای «کوجو» از توابع سنجار صورت گرفت و در این جنایت، 350 مرد «ایزدی» به دست تروریستهای داعش اعدام شدند. تروریستها زنان و کودکان را نیز به اسارت گرفتند و به مناطق دیگر انتقال دادند.
براساس آمارهای اداره امور ایزدیهای منطقه خودمختار کردستان عراق، هماکنون بیش از 5000 ایزدی در اسارت عناصر داعش هستند.
بسیج مردمی
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، دبیرکل گروه «عصائب اهلالحق» عراق جلوگیری از مشارکت بسیج مردمی در عملیات استان الانبار را توطئه آمریکا دانست. وی از «حیدرعبادی» نخست وزیر عراق خواست مقابل خواستههای واشنگتن بایستد.
عبادی که اخیرا به ایالات متحده رفته بود در پاسخ به درخواست خود به ارسال سلاح برای عراق، از آمریکاییها جواب شنید که آنها در صورتی حاضرند به عراق کمک کنند که دولت بغداد نیروهای داوطلب را وارد نبرد علیه داعش نکند!
در همین حال، «هادی عامری» فرمانده نیروهای «بدر» عراق گفت که وی در صورتی افراد داوطلب تحت فرمان خود را برای نبرد با داعش به الانبار وارد می کند که نخستوزیر چنین درخواستی بکند. در ماجرای عملیات آزادسازی شهر «تکریت»، برخی جریانهای سیاسی تلاش کردند تهمتهایی را به نیروهای داوطلب نسبت بدهند و حتی این نیروها را که متشکل از افراد سنی و شیعه هستند، شبه نظامیان شیعه میخواندند.
عامری که در این رابطه، بیانیهای را منتشر کرده است، تاکید کرد، آزادسازی و پاکسازی الانبار یک معادله چهار وجهی است که ارتش، پلیس، بسیج مردمی و فرزندان عشایر را در بر میگیرد و این نیروها باید کنار هم (علیه داعش) وارد عمل شوند.
هماکنون برخی شهرهای استان الانبار از جمله فلوجه در اشغال داعش است. شهر رمادی مرکز استان الانبار هم همچنان شاهد درگیری میان نیروهای دولتی و عناصر داعش است و طی روزهای گذشته برخی محلههای رمادی از اشغال داعش خارج شد.