معاون سازمان مدارس استثنایی کشور خبر داد
پوشش بیمه درمانی برای دانشآموزان استثنایی
محسن غفوریان گفت: از این پس همه هزینههای درمانی و دارویی تمامی دانشآموزان استثنایی پرداخت میشود.
وی با اشاره به اینکه هزینه درمان دانشآموزان استثنایی پنج برابر دانشآموزان عادی است افزود: هزینههای پرداخت شده شامل هزینههای جراحی، داروئی و بهویژه داروهای کمیاب و حتی هزینههای مربوط به خرید سمعک است.
غفوریان گفت: سقفی برای پرداخت هزینههای درمانی دانشآموزان استثنایی وجود ندارد و همه این هزینهها از طریق مدرسه تامین میشود.
معاون سازمان مدارس استثنایی افزود: با توجه به اینکه توزیع سمعک برای دانشآموزان کمشنوا باید از طریق سازمان بهزیستی انجام شود، ولی در این طرح برای تهیه سمعک دانشآموزان کمشنوا نیز از محل خیرین و هزینههای توانبخشی برای آن اعتباری تخصیص یافته است.
غفوریان از تولید 22 عنوان کتاب گویا برای دانشآموزان استثنایی خبر داد و گفت: این کتابهای گویا لوحهای فشردهای هستند که با شیوه جدید نظام آموزشی تهیه و برای دانشآموزان همه مقاطع تحصیلی در نظر گرفته شده است.
معاون سازمان مدارس استثنایی افزود: برای سال تحصیلی آینده کتابهایی که تغییرات کلی نیز دارند به صورت لوح فشرده تهیه و در اختیار دانشآموزان استثنایی قرار میگیرد.
غفوریان همچنین گفت: به هر یک از دانشآموزان نابینا یک دستگاه پخش لوح فشرده داده میشود تا بتوانند از این کتابهای گویا استفاده کنند و همچنین برای دانشآموزان کمبینا نیز کتابهای درشت خط و دستگاههای کمبینایی در نظر گرفته شده است.
معاون سازمان مدارس استثنایی ادامه داد: این دستگاهها قابلیت نصب روی مانیتور و تلویزیون را دارند و دانشآموزان میتوانند از عینک مخصوص آن برای بهتر دیدن مطالب درسی استفاده کنند.
گفتنی است، بیش از 72 هزار دانشآموز استثنایی در 2 هزار مدرسه استثنایی کشور مشغول تحصیل هستند.