kayhan.ir

کد خبر: ۳۴۲۹۰
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۹
در پنجمین همایش سراسری اصولگرایان مطرح شد

وحدت اصولگرایان قطعی، فطری و صد درصد است

پنجمین همایش سراسری اصولگرایان با حضور فعالان و شخصیت‌های اصولگرا در مصلای تهران برگزار شد و آیت‌الله علم‌الهدی امام جمعه مشهد در این همایش گفت: وحدت اصولگرایان قطعی، فطری و صد درصد است.


به گزارش تسنیم، پنجمین همایش سراسری اصولگرایان به‌ مناسبت ولادت پیامبر مکرم اسلام(ص) روز پنجشنبه در سالن اجتماعات مصلای تهران برگزار شد که در این مراسم غلامعلی‌ حداد عادل رئیس فراکسیون اصولگرایان، حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام تقوی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، حسن غفوری‌فرد و مرتضی تمدن استاندار سابق تهران حضور داشتند.
آیت‌الله علم‌الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری در ابتدای این همایش طی سخنانی با اشاره به 3 عنصری که باید در انسجام و همگرایی به آن توجه شود، خاطر نشان کرد: اولین عنصر ظرفیت و امکانات جریان ولایتمدار و جبهه ولایی است و دومین عنصر وحدت اصولگرایان است؛ وحدت اصولگرایان امری قطعی، فطری و صددرصد است.
وی ادامه داد:  باید بدانیم ظرفیت اصولگرایی بالاست و تضمین خدا را باور کنیم که در این صورت ملاحظه‌کار و سازشکاری منفور و ضعف نفس در ما از بین می‌رود.
آیت‌الله علم‌الهدی گفت:  ما باید مدافع یکدیگر باشیم و بدانیم که در میان همه جریان‌ها و تشکل‌ها وحدت اصولگرایان به معنای وحدت ولایت‌گرایان بوده و این یک چیز قطعی و فطری و صددرصدی است. افراد ولایتی به عنوان اصولگرایان وحدتشان تضمین شده و نیازی به سفارش ندارد؛ ما یکپارچه هستیم چرا که محور ما در زبان و اظهار و شعار و چارچوب‌بندی حزبی و تشکلی نیست بلکه یکپارچگی ما در دل و ناشی از عشق به مظهر ولایت اهل بیت و رهبر انقلاب اسلامی است که دل‌ها را به یکدیگر متصل می‌کند.
آیت‌الله علم‌الهدی همچنین در حاشیه این مراسم در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص رابطه اصولگرایان با جریان احمدی‌نژاد گفت: آقای احمدی‌نژاد یک نفری بود؛ عوضی (اشتباهی) رفت، مُرد و تمام شد و دیگر حرفش را نزنید. احمدی‌نژاد یک جریان نیست، بلکه یک نفر بود، در مقابل ولایت ایستاد و سقوط کرد.
آفت وحدت خط‌کشی میان اصولگرایان است
وی افزود: بنابراین ما در اصل وحدت مشکلی نداریم بلکه آفت وحدت، خط‌کشی میان اصولگرایان است و اینکه بگوییم فلانی ولایی نیست یا ولایتش ضعیف است و فقط ما ولایی هستیم و یا تصور کنیم که فقط ما نخبه جریان اصولگرایی هستیم، این صحیح نیست.
امام جمعه مشهد عنصر دیگر تشکیل‌دهنده ماهیت وحدت را تکلیف محوری دانست و گفت: تفاوت میان جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب و یا جریان‌های لائیک این است که جریان سیاسی ولایتمدار، تکلیف‌محور است اما جریان‌هایی که اشاره شد، قدرت‌مدار هستند در حالی که مسئله مقام و پست و قدرت برای اصولگرایی مطرح نیست.
موفقیت در هر زمینه‌ای در گرو وحدت است
حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی عضو جامعه روحانیت مبارز نیز در این همایش در سخنانی، گفت: ما در هر زمینه‌ای بخواهیم موفق شویم، باید از وحدت شروع کنیم و با دوستانمان در جلسات مختلف بحث کردیم و در این زمینه به واژه همگرایی رسیدیم؛ سلایق ممکن است مختلف باشد و ممکن است سلایق را حفظ کنیم اما در اصول باید پایدار باشیم. اصولگرایان وقتی بلوغ سیاسی را نشان می‌دهند که همگرا باشند و یک حرف بزنند.
وی با بیان اینکه اصولگرایی فوق احزاب است، افزود: هزینه تحمل یکدیگر کمتر از هزینه جدال است و باید اصل را بر گفت‌وگو قرار دهیم نه اینکه منازعه کنیم و باید از غلیان احساسات بپرهیزیم.
وی با بیان اینکه قهر در هیچ شرایطی راه مناسبی نیست، گفت: قهر انسداد می‌آورد، سیاست‌ورزی یعنی هنر کار با مخالف و اگر این سیاست را نداریم، باید کنار برویم ضمن اینکه نباید از مرز اخلاق و انصاف عبور کنیم.
عضو جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: اصل، منافع و مصالح ملی است و ما باید منافع حزبی خود را در این زمینه ترجیح ندهیم تا به همگرایی برسیم.
اصولگرایان با درک عمیق و دقیق شرایط
 برای وحدت تصمیم بگیرند
غلامعلی حداد عادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش گفت: تصور می‌کنم 2 بینش و نگرش در جامعه ما احساس می‌شود و می‌توانیم این دو روش را به این صورت بیان کنیم که عده‌ای معتقدند انقلاب کاری بوده است که در سال 57  شروع شده و تمام شده است. جنگی هم در آن رخ داده است و آن نیز تمام شده لذا دیگر چیزی به عنوان تداوم انقلاب وجود ندارد.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس در همین زمینه خاطرنشان کرد: این عده معتقدند که ما باید با آنها (این باشگاه قدرت) داد و ستد کنیم و هنجارهای حاکم بر آنها را بپذیریم تا با آنها همراه شویم، از آنها تمکین کرده و در برابر هنجارهای بین‌المللی قرار نگیریم و با آنها کنار بیاییم.
حداد عادل ادامه داد: بنده این دغدغه‌ها را در سخنان رهبری هم به نوعی دیده‌ام. در خردادماه سال گذشته که خدمت ایشان رسیدیم، مبنای سخنان ایشان به نمایندگان این بود که این فکر برای شما ایجاد نشود که انقلاب تمام شده و اتفاقی بوده است که گذشته است و باید شورها و آرمان‌ها را کنار گذاشت، بنابراین ایشان نیز به این مسئله تاکید دارند.
وی ادامه داد: در کنار این نگرش، نگرش دیگری است که معتقد است انقلاب یک فرایند مستمر و دائمی است و فلسفه وجودی انقلاب فلسفه دائمی است.
حداد عادل گفت: در همین راستا یک روز اصرار بر سر حقوق حقه ملت ایران در حقوق دیگری داریم و امروز به دنبال حقوق حقه ملت ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای و داشتن سانتریفیوژ هستیم مسئله‌ای که رهبر انقلاب نیز بر آن تاکید و اصرار دارند، این است که دشمن اگر احساس کرد که خدای نکرده در بین ما کسانی هستند که حاضرند حرف زور دشمن را بپذیرند و در برابر آن کوتاه بیایند، آنها نیز پس از عقب‌کشیدن ما جلوتر می‌آیند و این با شعار استقلال ما منافات دارد و دیگر اینکه این زورگویی آنها حد یقف ندارد.
وی ادامه داد: رهبری معتقدند اینگونه نیست که اگر ما در یک مرحله کوتاه بیاییم دیگر کار تمام شده است بلکه آنها از ما انتظار دارند که باز عقب‌نشینی کنیم و قانع نخواهند شد و اینقدر ما را به عقب می‌کشانند تا راضی شوند به همین دلیل اگر امروز آنها  ما را تهدید می‌کنند و ما در برابر آنها کوتاه بیاییم فردا می‌خواهند پسوند اسلامی را از کنار نام جمهوری اسلامی برداریم و اگر این کار را نکنیم پرونده را به شورای امنیت بفرستند. بنابراین اگر قرار است آن روز بایستیم چه بهتر که همین امروز بایستیم تا کار به آنجا نکشد.
رئیس فراکسیون اصولگرایان ادامه داد: رهبر انقلاب چند سال پیش 9 شاخص برای اصولگرایی بیان کرده‌اند بنابراین اصولگرایی را تعریف کرد، ما باید این نکاتی را که رهبری به عنوان شاخص‌های اصولگرایی مطرح کردند بخوانیم و آن را پیش چشم داشته باشیم، البته شاید براساس شرایط  کشور برخی به آنها اضافه شده باشند. به عنوان مثال اقتصاد مقاومتی از آن مواردی است که به این فهرست اضافه شد.
حداد عادل گفت: در شاخص‌های اصولگرایی تکیه نکردن بر بیگانگان، حق‌طلبی، اعتقاد به خدا، اعتماد به نیروی مردم و ملت و تلاش برای توسعه علم و فناوری و جهاد علمی مدنظر است، این مسائل برخی از نکاتی هستند که رهبری نیز آنها را اشاره کردند و جزء نشانه‌‌ها و سرمایه‌های اصولگرایی دیده می‌شوند.
اعتدال، افراط و تفریط در حوزه تاکتیک است
حداد عادل با اشاره به موضوع افراط و تفریط و اعتدال نیز گفت:  در حقیقت که افراطی نیست، افراط و تفریط مربوط به نحوه عمل است، ممکن است برای رسیدن به یک آرمانی جایی تند برویم و جایی کندتر حرکت کنیم. اعتدال، افراط و تفریط در تاکتیک است. در مقام راهبرد وقتی شما به مبنا رسیدید، نمی‌توانید بگویید برای اعتدال یک مقدار از این مبنا کوتاه می‌آییم و کم می‌گذاریم.
حداد عادل ادامه داد: اصولگرایان امروز با درک عمیق و دقیق شرایط، وحدت داشته باشند، امروز شرایط کشور ما با گذشته فرق کرده، عواملی که ما روی میز داشتیم و براساس آن تصمیم می‌گرفتیم امروز با گذشته متفاوت است و باید تصمیم متناسب با شرایط امروز بگیریم.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: مبنای کار ما در انتخابات مجلس آینده باید پیروزی اصولگرایی باشد نه پیروزی آن تشکلی که بنده یا فلان نفر عضو آن هستیم.
حداد عادل همچنین در حاشیه این مراسم در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا برگزاری جلسات همگرایی اصولگرایان برای انتخابات زود نیست و فضا را انتخاباتی نمی‌کند؟ گفت: ما روی اصول تاکید و فعلا دعوت به وحدت می‌کنیم؛ در حال حاضر نمی‌خواهیم فهرست بدهیم، اینها مقدمات است.