سیلزدگان نهبندان در 300 چادر اسکان یافتند
مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: هزار و 100 نفر از سیلزدگان روستاهای «طبسین سفلی و علیا و «کهنو» نهبندان در 300 چادر اسکان اضطراری استقرار یافتند.
به گزاش خبرگزاریها، سید ابوالحسن میرجلیلی افزود: براثر بارندگی اخیر، این روستاها دچار سیلزدگی شدید شدند که یک نفر نیز در روستای طبسین سفلی جان خود را از دست داد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: توزیع مایحتاج ضروری بین سیلزدگان اعم از غذا، دارو و سوخت توزیع و سرویسهای بهداشتی و حمام نیز در محل نصب شده است.
وی گفت: بارندگی شنبه شب که در نهبندان بیش از 25 میلیمتر بوده، هیچگونه خسارتی در بر نداشته و فقط به صورت رواناب بوده. از سوی دیگر رئیس جهاد کشاورزی نهبندان گفت: در پی وقوع سیل در نهبندان به بخش کشاورزی این شهرستان 200 میلیارد ریال خسارت وارد شده است. عزیز باقری افزود: طبق برآوردهای اولیه تاکنون بالغ بر 3 هزار و 200 هکتار اراضی زراعی و باغی این شهرستان بین 30 تا 100 درصد خسارت وارد شده و زیرساختها، تأسیسات و اماکن دامی نیز در برخی نقاط دچار آسیب جدی شده است.وی یادآور شد: تاکنون بالغ بر یک هزار رأس دام بر اثر سیل تلف شده است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی نیز گفت: در کیلومتر 15 محور نهبندان- شهداد تریلر حامل 20 تن سنگ که از سمت معادن سنگ روستای چاهداشی به سمت نهبندان در حرکت بود هنگام رد شدن از رودخانه فصلی به علت فشار آب واژگون شد. سرهنگ امینی افزود: راننده تریلر با خروج از پنجره خودرو از مرگ نجات یافت اما همسر و دخترش در اثر ورود سیلاب به داخل کابین تریلر، دچار خفگی شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر کرمان نیز از مفقود شدن 5 نفر در جریان سیل اخیر در عنبرآباد خبر داد و گفت: تلاش برای پیدا کردن آنان همچنان ادامه دارد.
فرماندار عنبرآباد نیز اظهار داشت: در اثر جاری شدن سیل در این منطقه محورهای ارتباطی 20 روستا مسدود شد و خسارتهایی به بخشهای کشاورزی عنبرآباد وارد شد.
مدیر کل راه و شهرسازی جنوب کرمان در خصوص وضعیت راههای استان کرمان گفت: تنها محور زهکلوت در شهرستان رودبار جنوب به شهرستان ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان بسته بوده و مسافران باید از محور جیرفت- بم- ایرانشهر تردد کنند.
محمد مهدی بلوردی یادآور شد: بقیه مسیرهای عبوری به جز چند محور روستایی باز بوده و تردد در آنها در حال انجام است.
فرماندار نیکشهر در جنوب سیستان و بلوچستان هم گفت: بارندگیها و طغیان رودخانهها ارتباط 80 روستای بخشهای «بنت» و «مرکزی» به مرکز این شهرستان را قطع کرده است.
صاحب گل صالحی افزود: این حادثه، خسارتهای زیادی به بخشهای کشاورزی، باغها و خانههای مردم وارد کرده است. از طرف دیگر معاون شبکه شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بارندگی و جاری شدن سیل در فنوج در جنوب این استان سبب قطع ارتباطات مخابراتی این شهرستان شد.
مدیر کل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان نیز گفت: محور نیکشهر- بنت در جنوب استان براثر طغیان رودخانه ملوران بسته شد. ایوب کرد افزود: نیروهای راهداری برای بازگشایی محور در محل مستقر هستند اما تا فروکش کردن آب از سطح محور امکان فعالیت جدی از سوی آنان وجود ندارد.
وی گفت: محور ایرانشهر- دلگان- زهکلوت در جنوب سیستان و بلوچستان که بر اثر طغیان رودخانههای فصلی بسته شده بود، بازگشایی شد.