برای نخستین بار در جهان
اسید فسفریک صنعتی به خوراکی تبدیل شد
برای نخستین بار در دنیا، امکان تبدیل اسید فسفریک صنعتی به خوراکی، در تبریز فراهم شد.
تبریز- خبرنگار کیهان:
برای نخستین بار در دنیا، امکان تبدیل اسید فسفریک صنعتی به خوراکی، در تبریز فراهم شد.
به گزارش تعاونی خدمات دانش بنیان «پیوند علم و صنعت» این اختراع به ثبت رسیده و نتیجه 10 سال تحقیق 3 محقق به اسامی «فهیمه ایرانمنش»، «امیررضا وخشوری» و «رستم علی وفایی» است.
اسید فسفریک خوراکی موجود در بازار، عمدتا وارداتی بوده و دارای مشکلات زیستمحیطی است و عملیات خالصسازی آن، زمانبر و هزینهبردار است. در روش جدید ابداعی در تبریز، هزینههای تمام شده 20 درصد کاهش یافته و از مصارف انرژی نیز تا 30 درصد کاسته میشود. ضمن آن که آلایندگی زیستمحیطی ندارد و مواد مصرفی مورد استفاده در فرآیند جدید، کاملا بومی است.
برای نخستین بار در دنیا، امکان تبدیل اسید فسفریک صنعتی به خوراکی، در تبریز فراهم شد.
به گزارش تعاونی خدمات دانش بنیان «پیوند علم و صنعت» این اختراع به ثبت رسیده و نتیجه 10 سال تحقیق 3 محقق به اسامی «فهیمه ایرانمنش»، «امیررضا وخشوری» و «رستم علی وفایی» است.
اسید فسفریک خوراکی موجود در بازار، عمدتا وارداتی بوده و دارای مشکلات زیستمحیطی است و عملیات خالصسازی آن، زمانبر و هزینهبردار است. در روش جدید ابداعی در تبریز، هزینههای تمام شده 20 درصد کاهش یافته و از مصارف انرژی نیز تا 30 درصد کاسته میشود. ضمن آن که آلایندگی زیستمحیطی ندارد و مواد مصرفی مورد استفاده در فرآیند جدید، کاملا بومی است.