kayhan.ir

کد خبر: ۵۹۳
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۳

واعظي: شبکه‌هاي اجتماعي داخلي براي مقابله با شبکه‌هاي خارجي فعال مي‌شوند

وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات گفت: يک راه حل صدمه نديدن از آسيب‌هاي شبکه‌هاي اجتماعي خارجي اين است که بتوانيم در داخل کشور شبکه اجتماعي سالم داشته باشيم و در اين راستا از هفته آينده در شبکه‌هاي اجتماعي داخلي فعال خواهيم شد.

وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات گفت: يک راه حل صدمه نديدن از آسيب‌هاي شبکه‌هاي اجتماعي خارجي اين است که بتوانيم در داخل کشور شبکه اجتماعي سالم داشته باشيم و در اين راستا از هفته آينده در شبکه‌هاي اجتماعي داخلي فعال خواهيم شد.
محمود واعظي در مراسم افتتاح نوزدهمين نمايشگاه الکامپ اظهار داشت: مقام معظم رهبري همواره درعرصه فضاي مجازي پيشتاز بودند و فرمان تشکيل شوراي عالي فضاي مجازي و پيوست حکم تشکيل اين شورا مؤيد اين امر است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: طبق سند چشم‌انداز 20 ساله کشور، ايران در سال 1404 کشوري توسعه يافته با جايگاه اول علمي و اقتصادي در منطقه است اما اکنون حدود 7 سال از آغاز سند چشم‌انداز مي‌گذرد و هنوز از سند بسيار عقب هستيم اما بسيار اميدوارم که بتوانيم با هم اين عقب‌افتادگي را جبران کنيم.
واعظي گفت: در برنامه‌هاي آينده وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات در صدد هستيم 50 هزار ميليارد تومان سرمايه‌گذاري کنيم که از اين مبلغ 25 درصد را وزارت ارتباطات بايد سرمايه‌گذاري کند که در زيرساخت سرمايه‌گذاري خواهد شدو 75 درصد باقيمانده را بايد بخش خصوصي سرمايه‌گذاري کند.
وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات تأکيد کرد: در وزارت ارتباطات به هيچ وجه به دنبال تصدي‌گري نيستيم بلکه معتقديم بايد وزارت ارتباطات، زيرساخت را مهيا کند و بخش خصوصي خدمات ارائه دهد.
وي تصريح کرد: يکي از مشکلات کشور بيکاري است که حوزه ICT مي‌تواند در اشتغال‌زايي و رفع مشکل بيکاري کشوري کمک بسياري باشد. واعظي گفت: هدف دولت پس از مهار تورم ايجاد اشتغال است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات همچنين در خصوص شبکه‌هاي اجتماعي يادآور شد: شبکه‌هاي اجتماعي ويژگي‌هاي مثبت و ضعف دارد و در کنار نقاط مثبت بايد آموزه‌هايي در ايراني‌ها پرورش داده شود تا از آسيب‌هاي شبکه‌هاي اجتماعي صدمه نبينند.
وي گفت: يک راه حل اين است که در داخل کشور شبکه‌هاي اجتماعي سالم داشته باشيم که از هفته آينده خودم حضورم را در شبکه‌هاي اجتماعي داخلي آغاز خواهم کرد تا ديگران نيز در شبکه‌هاي اجتماعي داخلي فعال شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس، واعظي همچنين در حاشيه افتتاح نوزدهمين نمايشگاه الکامپ اظهار داشت: شنبه از ساعت يک تا دو در پنج شبکه اجتماعي آنلاين مي‌شوم و اگر اين آزمايش خوب جواب داد به وزرا و رئيس جمهور نيز اين پيشنهاد را ارائه مي‌کنم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، گفت: ابتدا در پنج شبکه اجتماعي ايراني يک صفحه خواهم داشت و همان شبکه‌اي که بيشتر مورد اعتماد مردم باشد را ادامه خواهم داد.
وي در خصوص موضوع فيلترينگ، گفت: فيلترينگ در اختيار وزارت ارتباطات نيست، کميته فيلترينگ 13 عضو فعال دارد که يکي از اعضاي آن وزارت ارتباطات است.
وي ادامه داد: ما علاقمند هستيم که مردم راحت‌تر و سريع‌تر بتوانند از همه شبکه‌هاي اجتماعي استفاده کنند.
واعظي در خصوص وارد کردن پهناي باند توسط بخش خصوصي گفت: پهناي باند اگر وارد شود اما آماده واگذاري نباشد به درد نمي‌خورد بنابراين اعلام مي‌کنم که اگر بخش خصوصي پهناي باند بياورد از آنها خواهيم خريد و پس از پالايش به مردم ارائه خواهيم کرد.
واعظي در خصوص اينکه گفته بود در پايان مدت انحصار اپراتور سوم مجوز نسل سه و دو را به اپراتورهاي ديگر ارائه خواهيم کرد و آيا اجازه ورود اپراتور جديد نيز صادر مي‌شود، گفت: از نظر ما محدوديتي براي ورود اپراتور جديد نيست.
واعظي در پاسخ به سؤال ديگري در خصوص بازگشت بخش‌هاي جدا شده وزارت ارتباطات به اين وزارتخانه گفت: شوراي عالي فن‌آوري اطلاعات در زير مجموعه وزارت ارتباطات مجدداً فعال خواهد شد؛ همچنين بخش‌هايي از سازمان فضايي که در مورد ماهواره‌هاي مخابراتي و راه دور است از وزارت ارتباطات منفک شده که بايد تصميم‌گيري شود که اين بخش‌ها تحت نام پژوهشگاه جديد به وزارتخانه برگردد يا خير که اميدواريم اين تصميم تا دو ماه ديگر به نتيجه برسد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، همچنين در خصوص علت حمايت مادي وزارت ارتباطات از نمايشگاه الکامپ گفت: چنين نمايشگاهي که باعث ارتقاي سلامت در کشور و همبستگي بيشتر شرکت‌هاي خصوصي شود نيازمند حمايت است.
وي همچنين در خصوص موضوع هم‌کد شدن تلفن ثابت در استان ها افزود: با هم کد شدن تلفن موافق هستيم و حمايت مي‌کنيم اما روشي که شرکت مخابرات در گذشته براي اين کار داشت مورد موافقت ما نبود.
وي همچنين در خصوص ميزان اقدامات انجام شده در دولت قبلي در خصوص شبکه ملي اطلاعات گفت: تاکنون از برنامه‌هاي وزارت ارتباطات تنها 14 تا 15 درصد اجرا شده است که مدل مفهومي شبکه ملي ارتباطات که به زودي تهيه خواهد شد مورد اجماع و استناد در ايجاد اين شبکه است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، ادامه داد: به شبکه‌هاي اجتماعي قول مي‌دهم که اگر فعال شوند تجربه 27 ساله‌ام را در ديپلماسي در اختيارشان قرار مي‌دهم تا تبديل به يک برند جهاني شود.