kayhan.ir

کد خبر: ۸۳۸۴۶
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰
خطیب جمعه تهران:

حقوق‌های نجومی سرازیری جهنم و بازی با آتش است

امام‌ جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه حقوق‌های نجومی و دفترهای پر زرق و برق بازی با آتش است،‌ گفت: خیلی خسارت است کسی تصور کند که این تجملات یک شانس و فرصت است.




به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام ‌جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه پایتخت بازخوانی زندگی شهیدان رجایی و باهنر را موجب بازتولیدی برای مسئولین فعلی خواند و خاطرنشان کرد: شهیدان رجایی و باهنر چهره‌ای پر جاذبه از مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی ارائه کردند و تابلو شدند و برای همیشه تابلو ماندند؛ لذا پس از واقعه شهادت ایشان یک هفته به عنوان هفته دولت معرفی شده است.
وی با توصیه به دولتمردان جهت اینکه در هفته دولت ابتدا به حساب خود رسیدگی کرده و سپس مانور تبلیغاتی داشته باشند، گفت: دولتمردان پیش از اینکه کارهای کم و زیاد خود را به مردم عرضه کنند ببینند بر سر چه سفره‌ای نشسته‌اند و آیا تناسبی با شهیدان رجایی و باهنر دارند یا ندارند؟
حجت‌الاسلام صدیقی در بازخوانی خاطراتی ذکر شده از شهید رجایی، اظهار داشت: در زمان نخست‌وزیری شهید رجایی یکی از نزدیکان نقل می‌کند که موکت دفتر نخست وزیری به علت پوسیدگی بنا به صلاحدید مسئولین دفتری بنا بود تعویض شود که هزینه این تعویض نیز 2500 تومان بود.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به مخالفت شهید رجایی با تعویض موکت دفترش، گفت: شهید رجایی بیان داشته بود که نمی‌شود من موکتی نو داشته باشم و بر روی آن راه روم در حالی که در اطراف و اکناف این مملکت کسانی پیدا می‌شوند که حتی موکت برای نشستن هم ندارند؛ حال من چرا 2500 تومان هزینه کنم تا دفتر نخست‌وزیری موکت نو داشته باشد.
وی بیان داشت: یک نگاهی به خودمان بیندازیم الان در دفترها چه خبر است؟ الان اگر مردم جنوب شهر بیایند و به دفترهای مسئولین نگاهی بیندازند برداشت‌شان چه خواهد شد؟ حکمت علوی کدام است؟
حجت‌الاسلام صدیقی با تاکید بر اینکه شهید رجایی برای همه روسای جمهور و نخست‌‌وزیران حجت است، خاطرنشان کرد: ولایتمداری شهید رجایی مثال‌‌‌زدنی است؛ وقتی در دوران چالش با بنی‌صدر که ناسازگاری‌های ذاتی با نظام اسلامی داشت و با ولایت به هیچ وجه امکان سازش وجودی نداشت امام همه مسئولین کشور از رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر و رئیس قوه قضائیه وقت را خواسته بودند و هشدار داده بودند که اگر دست از بگو مگو و اختلافات برندارید، من کسی را که سازگاری ندارد به مردم معرفی کرده و زمینه برکناری او را فراهم می‌کنم.
امام جمعه موقت تهران گفت: شهید رجایی وقتی که به دفتر برگشته بود گفته بود که نگرانم مبادا سخنی بگویم که امام(ره) ناراحت بشود و فرمان امام(ره) آنگونه که باید عملی نشود.
وی ابراز داشت: دنیا خیلی زود تمام می‌شود. ریاست جمهوری مانند یک رویاست و زود به اتمام می‌رسد و باید ببینیم آیا ما در دوره مسئولیت برای آیندگان الگو هستیم؟ آیا ما راه شهید رجایی را می‌رویم؟ آیا مواظبیم سخنی نگوییم که خلاف نظام و سخنان نایب امام زمان و محور قداست این کشور باشد؟ یا اینکه خدایی ناخواسته دشمنان هر روز سوژه جدیدی دارند و می‌گویند اینجا اختلاف نظر است؟
حجت‌الاسلام صدیقی با اشاره به ویژگی‌های زندگی شخصی و اعراض شهید رجایی از تجملات، خاطرنشان کرد: شهید رجایی وقتی به سازمان ملل رفت با قدرت برای ما عزت به همراه آورد و هیچ جای سخنان او انفعال نبود؛ او در برابر استکبار و زورگویان غرب آنچنان شیر و شجاع بود که گویا اصلا در آنها قدرتی نمی‌دید.
امام‌ جمعه موقت تهران از ضرورت حفظ عزت و کرامت کشور در قراردادها و صحبت‌ها سخن گفت و تصریح کرد: من نمی‌خواهم پرده از روی بعضی چیزها بردارم اما حرکت‌های دیپلماسی کشور باید در همه جا برای ما موجب سرافرازی و اقتدار باشد و عمل فردی و اجتماعی مسئولین نظام ما نیز باید در تراز عمل شهید رجایی باشد.
وی با اشاره به باقی ‌ماندن یکسال از عمر دولت کنونی، اظهار داشت: برجام را خیلی بزرگ نکنید؛ مقام معظم رهبری مرتب از بدعهدی دشمن سخن می‌گوید اما عزیزان ما یکبار حاضر نیستند از این بدعهدی‌های دشمن قدار ما یکبار سخن بگویند.
حجت‌الاسلام صدیقی تصریح کرد: اگر از آنچه که وعده داده شده و انجام نشده است نقد نکنیم، نقد دیگران کاری خواهد بود اما اگر خودمان بیاییم و واقعیات را برای مردم بازگو کنیم برای آنان دلنشین خواهیم شد.
امام جمعه موقت تهران انتظار از دولت در فرصت باقی‌مانده را دوری از حاشیه‌ها برشمرد و گفت: مردم ما گرفتاری زیاد دارند،‌جوانان زیادی در انتظار تشکیل خانواده و درآمد فی‌الجمله‌ای هستند که با دست خالی و شرمنده به خانه خود بازنگردند و تولید ما نیز هنوز احیا نشده است.
وی با تاکید بر اینکه دولت در زمان باقی‌مانده فرصت سیاسی‌کاری و تبلیغات انتخاباتی ندارد، خاطرنشان کرد: اگر این فرصت را از دست بدهید معلوم نیست بار دیگر این روزها و فرصت‌ها برای شما پیش بیاید تا بار دیگر بتوانید خدمتی به مردم عرضه کنید.
حجت‌الاسلام صدیقی به موضوع سوریه اشاره کرد و با یادآوری اینکه وعده الهی بارها در طول تاریخ عملی شده است، بیان داشت: سوریه در حال اضمحلال و بشار اسد در حال رفتن بود و جبهه صهیونیسم جهانی در آمادگی برای هجمه‌های کاری‌تر قرار داشت و با اینکه در طول چند سال بیش از 80 کشور با حمایت استکبار و پول و دلار عربستان فتنه‌گر و امکانات تبلیغات غربی این همه نیرو آوردند و تجهیزات مدرن در اختیارشان قرار دادند اما با اعجاز مقاومت و به فضل الهی رو به ضعف‌اند و مقاومت رو به اقتدار بالاتر است.
امام جمعه موقت تهران تشکیل شورای سیاسی در یمن با ائتلاف حزب‌الله و گروهی دیگر و پشتیبانی جمعیت میلیونی در یمن را نشانه شکست و ناامیدی دیگری برای عنصر فتنه‌گر منطقه عربستان سعودی برشمرد و گفت: امیدواریم همانطور که مقاومت در ایران میوه اقتدار داده و ان‌شاءالله در سوریه نیز به بار می‌نشیند در یمن هم شاهد استقلال یمن و اضمحلال ائتلاف ضد بشری عربستان کودک‌کش و حامیانش باشیم.
وی با ابراز تشکر از حضور قهرمان کشورمان با حجابی بدون مشکل شرعی در المپیک و کسب آبرو برای ایران از کسانی که زمینه را برای حضور این قهرمانان فراهم کرده و نیز از ملت ایران قدردانی کرد.
حجت‌الاسلام صدیقی در بخش دیگری از سخنان خود ارائه پیشرفت‌های فرهنگی را یکی از خلأ‌های موجود در هفته دولت برشمرد و بیان داشت: در حوزه مسائل فرهنگی و اخلاقی، دولت چه گام‌هایی برداشته است؟ و دولت چه ابتکاراتی در دانشگاه‌ها داشته است؟
امام جمعه موقت تهران گفت: من به وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کردم که بازده خدمت شما باید این باشد که جوانان را مسجدی کنید اگر توانستید نوجوانان و جوانان ما را به پناهگاه ببرید در زمانی که خطر هجمه فرهنگی به مراتب از خطر موشک‌باران و بمباران بیشتر است، موفق بوده‌اید.
وی از وظیفه شرعی،‌ قانونی، اخلاقی و سیاسی دولت در قبال فضای مجازی سخن گفت‌ و تصریح کرد: دولت باید از فرصت‌های فضای مجازی استفاده کند تا جامعه را هدایت کند و نیز تهدیدهای آن را باید برطرف کنند تا همه محله‌ها و مدارس و دانشگاه‌ها مسجد محور باشند.
حجت‌الاسلام صدیقی مسجد را کانون مقاومت و صدور بسیج و فرهنگ خواند و ابراز داشت: همه باید همت کنند که مساجد را آباد کنند که اگر مساجد آباد شود میخانه‌ها خود به خود از رونق می‌افتد.
امام جمعه موقت تهران همچنین در خطبه اول نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه حقوق‌های نجومی،‌ مبل‌های گران و دفترهای پر زرق و برق با آتش‌ بازی کردن است، خاطرنشان کرد: خیلی خسارت است که کسی تصور کند که این تجملات یک شانس و فرصت است.
وی گفت: اینها سرازیری جهنم است و خداوند در قرآن به صراحت هشدار داده است که کسانی که اموال یتیم را مورد تصرفات ظالمانه قرار می‌دهند، آتش جهنم می‌خورند.
عصبانی شدن بدخواهان کشور
 نتیجه‌ای جز رو شدن دست آنها ندارد
به گزارش خبرگزاری فارس،‌ محمد نهاوندیان، رئیس‌ دفتر رئیس‌ جمهور در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه پایتخت با بیان اینکه وقتی گزارش توفیقات به مردم داده شود مردم خوشحال می‌شوند، گفت: اما در مقابل بدخواهان ملت عصبانی می‌شوند؛ وقتی مردم می‌شنوند که صادرات غیرنفتی ما از واردات پس از 4 دهه تلاش پیشی می‌‌گیرد و این آرزو تحقق می‌یابد، خوشحال می‌شوند اما در مقابل بدخواهان عصبانی خواهند شد.
وی بیان داشت: وقتی مردم می‌شنوند که بالاخره با برنامه‌ریزی‌ها و تدابیری که صورت گرفته پایان امسال برداشت ما از میادین گازی در جنوب کشور، از کشور همسایه که در طول این سالیان بیش از ما از آن سفره‌ها استفاده می‌کرده به حد عادلانه خود می‌رسد و فراتر می‌رود خوشحال می‌شوند.
نهاوندیان همچنین تصریح ‌کرد: بلافاصله پس از برداشته شدن عزتمندانه تحریم‌های ظالمانه خدمتگزاران در وزارت نفت توانستند در کمتر از 6 ماه میزان تولید و صادرات نفت را به بیش از یک میلیون بشکه در روز افزایش دهند.
رئیس دفتر رئیس‌جمهور اظهار داشت: بدخواهان این کشور همچنان که در طول بیش از سه دهه گذشته نتوانستند با جوسازی در صحنه بین‌المللی ایران‌هراسی را به نتیجه برسانند و در داخل صفوف ملت تفرقه بیندازند الان هم این عصبانیت‌ها جز اینکه دست آنها را رو کند نتیجه‌ای ندارد.
وی خاطرنشان کرد: با تلاش تولیدگران کشور ما در 4 ماه نخست سال 95 به تراز مثبت 3/4 میلیارد دلار رسیده‌ایم و این یعنی اقدام و عمل و مقاوم شدن اقتصاد کشور.
نهاوندیان با بیان اینکه یکی از نگرانی‌های اقتصاد مقاومتی تورم بالا و رکود حاکم در کشور بود، گفت: از سال 90 به بعد برخی کارخانجات ما به حالت تعطیل و نیمه تعطیل در می‌آمد. آمار نشان می‌دهد راه‌اندازی واحدهای تولیدی در استان‌ها شروع شده است و نرخ مثبت رشد در تولید صنعتی این را نشان می‌‌دهد.
رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور اظهار داشت: تلاش‌هایی که در تجهیز منابع بانکی شد به وسیله آن از سویی سود تسهیلات پایین آمد و از سوی دیگر میزان عرضه تسهیلات بالا رفت. 44 درصد میزان تسهیلاتی که سیستم بانکی داده است افزایش پیدا کرده است و این باعث می‌شود کارخانجات ما راه بیفتند و تولید افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به شرایط پس از برجام خاطرنشان کرد: دیگر لازم نیست هزینه‌های اضافی را برای صادراتمان بپردازیم. هم در بازار داخلی و هم در بازار خارجی می‌توانیم محصولات ایرانی را بفروشیم و این یعنی اشتغال برای جوانان و این یعنی اقتصاد مقاومتی.
نهاوندیان با اشاره به اقدامات دولت در سه سال گذشته در بهبود محیط کسب و کار، بیان داشت: این افتخاری برای ملت ایران است که رتبه ایران در شرایط محیط کسب و کار از رتبه 152 در دنیا به رتبه 118 برسد. این نشان می‌دهد که حرکت در مسیر درست قرار گرفته و آینده بسیار مثبتی پیش روی ما قرار خواهد داشت.
رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور با تاکید براینکه یکی از مصادیق تقوا در سیاست برخورد ریشه‌ای با مشکلات است، گفت: مسئولان حکومتی این انتخاب را پیش رو دارند که در برخورد با مشکلات یا ظاهرسازی کنند و برخورد نمایشی داشته باشند و ظاهر مطلب را با مسکنی درست کنند و یا اینکه با مشکلات برخورد ریشه‌ای داشته باشند و اصلاحات اساسی را در دستور کار قرار دهند.
وی اظهار داشت: شاید این اقدام زود به نتیجه نرسد اما خدمتی به نسل‌های آینده است. اگر دولت به زیرساخت‌ها و اصلاح ساختاری پرداخت یعنی او به دنبال برخورد ریشه‌ای است و این یعنی تقوای حکومتی.
نهاوندیان با تاکید بر اینکه جایگاه منطقه‌ای و بین‌المللی راه‌آهن ایران غیرقابل انکار است، گفت: در اجلاس سه‌جانبه بین ایران، هند، افغانستان و بین ایران، روسیه و آذربایجان و بین ایران، ترکمنستان و قزاقستان همه به دنبال وصل به شبکه ریلی ایران بودند.
رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران قلب اقتصاد منطقه است، افزود: امروز طرف ایرانی در مذاکرات تعیین‌کننده است و چانه‌زنی بالایی را به دست آورده است. الان دیگر آن زمان نیست که ایران با یک یا دو کشور آن هم با هر قیمتی که آنان می‌گوید، قرارداد ببندد. الان ایران قدرت انتخابگری دارد.
وی خاطرنشان کرد: امروز این ایران است که در قراردادهای سرمایه‌گذاری شرط می‌گذارد که باید در این سرمایه‌گذاری 50 درصد آن تولید داخلی باشد و باید انتقال فناوری صورت بگیرد و این یعنی پیشرفت همراه با عزت و برخورد ریشه‌ای کردن با مشکلات.
نهاوندیان گفت: وقتی دولت در کلان اقتصادی ثبات ایجاد کرد و توانست تورم را یک رقمی کند و به بازار ارز آرامش دهد یعنی کار را ریشه‌ای انجام داده است و اینکه سرمایه‌گذار می‌تواند روی آینده ایران حساب کند.
رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت در حوزه مبارزه با فساد و رانت به دنبال حل ریشه‌ای موضوعات است، ‌گفت: مسئله‌ حقوق‌های غیرعادلانه که افکار عمومی را به حق به خودش جلب کرد، دولت بلافاصله به این مسئله بطور جدی پرداخت.
وی بیان داشت: غیراز اینکه دولت آن مواردی که از این خلاءهای قانونی و مجوزهایی که داده شده بود استفاده کرده بودند و پرداخت‌های غیرعادلانه داشتند، برخورد کرد اما مهمتر از آن این بود که دولت در آئین‌نامه اجرایی بودجه 95 آمد و ریشه این زیاده‌خواهی‌ها و زیاده‌خواری‌ها را که عبارت بود از تصمیم‌گیری ذینفعان برای خود، ممنوع کرد.
نهاوندیان گفت: در لایحه جدیدی که به مجلس تقدیم خواهد شد، ریشه این مطلب (حقوق‌های نجومی) برداشته خواهد شد. این یعنی برخورد ریشه‌ای با موضوع. اگر دولت شفافیت در اطلاعات ایجاد کرد و همه وزارتخانه‌ها را موظف کرد حداقل و حداکثر حقوق‌ها را در سایت‌شان قرار دهد، این یعنی برخورد ریشه‌ای.
رئیس دفتر رئیس‌جمهور در ادامه با بیان اینکه هر کسی به افزایش اعتماد مردم کمک کند و امید به آینده را افزایش دهد به مردم و انقلاب خدمت کرده است، اظهار داشت: سرمایه اصلی اعتماد و امید مردم است. اگر کسی و نشریه‌ای در گوشه‌ای بذر یاس بیفشاند و سیاه‌نمایی کند و به نام نقد تخریب کند، پذیرفته نیست.
وی با تاکید بر اینکه هفته دولت فرصت ارزیابی منصفانه عملکرد دولت است، خاطرنشان کرد: دولت هم از این نقد و ارزیابی منصفانه استقبال می‌کند. شاخص تمایز بین نقد منصفانه و تخریب این است که در نقد منصفانه علاوه بر کاستی‌ها توفیق‌ها هم دیده می‌شود، راه‌حل هم داده می‌شود.
نهاوندیان تصریح کرد: اگر نقدی شنیده شد و اصلاح صورت گرفت مثلا اگر در الگوی قراردادهای نفتی پیشنهاداتی مطرح شد و این پیشنهادها مورد توجه وزارت نفت قرار گرفت آن نشریه یا آن منتقد بیاید تشکر کند از اینکه به این نقدها توجه شد.
رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور ابراز داشت: اما اگر شما دیدید مرتبا سیاه‌نمایی شد این دیگر نقد منصفانه نیست بلکه تخریب است. ما باید با مقابله با نگاه تقابلی کار را پیش ببریم. دیگران می‌خواهند در کشور دوقطبی سازی‌ کنند. این کشور یک ملت و یک دولت دارد که با هم منسجمند.
برگزاری سالیانه ۵۰ بیمارستان صحرایی
 در نقاط محروم کشور
به گزارش خبرگزاری فارس،‌ محمد رئیس‌زاده، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران یکی از مهم‌ترین نحله‌های اثرگذار در جامعه پزشکی بشری را جریان پزشکی ایرانی اسلامی دانست و گفت:‌ نام بوعلی‌سینا و نام زکریای رازی مرزها و قرن‌ها را درنوردیده و باعث افتخار و غرور ملت ایران شده است.
وی گفت: مدیرکل یونسکو در مراسم کتاب هزاره «قانون» بوعلی‌سینا این کتاب را مرجع پزشکی بلامنازع طبیبان دنیا دانسته است.
رئیس‌زاده کتاب «قانون» بوعلی‌سینا را جمع‌آوری تمام دانش پزشکی دنیا و مرجع پزشکی خوبی عنوان کرد که 700 سال به عنوان مرجع بلامنازع دانشکده‌های پزشکی دانشجویان و اساتید پزشکی به آن رجوع می‌کنند ضمن اینکه پایه رنسانس اروپا در علم هم بر اساس ترجمه کتاب‌های بوعلی‌سینا و زکریای رازی صورت گرفته است.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی با بیان اینکه جامعه پزشکی هم اکنون در میادین سخت و در درگیری و جنگ در قالب بسیج جامعه پزشکی حضور دارد، ابراز داشت: 15 میلیون نفر ساعت خدمات رایگان به اقصی ‌نقاط کشور از سوی این اعضاء صورت گرفته ضمن اینکه سالی 50 بیمارستان صحرایی برگزار می‌شود که همگی آنها نشان‌دهنده حجم خدمات این قشر خدوم است. وی با بیان اینکه در حال حاضر جامعه پزشکی ایران محل رجوع بیماران کشورهای همسایه است، افزود: هیچ نیازی به کشورهای خارجی در بخش پزشکی نداریم که البته این خودکفایی به دلیل وجود روحیه انقلابی و جهادی جامعه پزشکی است.