خواص درمانی هندوانه!
هندوانه قند خون را تنظیم کرده و سبب رقیق شدن خون، تقویت کلیه و کبد میشود.
این میوه فصل تابستان دارای املاح ویژهای است و مصرف آن برای بدن میتواند بسیار مفید باشد.
هندوانه به دلیل داشتن الکترولیت میتواند جایگزین مناسبی برای آب از دست رفته بدن باشد.
هندوانه دارای املاحی همچون سدیم، پتاسیم و کلسیم است، این املاح عامل مؤثری برای رقیق شدن خون به شمار میرود و برای کلیه و کبد نیز بسیار مفید است.
مصرف این میوه به دلیل تنظیم عملکرد کلیهها، تعادل را در بدن حفظ میکند، همچنین فشار خون را کاهش داده و عطش را فرو مینشاند.هندوانه را میشود با شیر نیز مخلوط کرد.
وجود ماده لیکوپن در هندوانه موجب شده که میوهای ضدسرطان باشد، همچنین قند آن برای بدن مضر نیست.
مصرف هندوانه قند خون را تنظیم میکند و مربای پوست آن نیز ضدنفخ است، البته افرادی که با مشکل نفخ شکم مواجه هستند، میتوانند مقداری شربت سکنجبین بر روی هندوانه بریزند و بعد آنرا بخورند.