kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۳۲۵
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۸
خطیب جمعه تهران:

اسیدپاشی در اصفهان یک توطئه است

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه اسیدپاشی یک عمل خلاف وجدان، اخلاق و قانون و یک منکر به معنای واقعی کلمه است، گفت: اسیدپاشی در اصفهان یک توطئه بود و عاملان این جنایت باید توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی شناخته شوند.


به گزارش فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی خطیب موقت نماز جمعه تهران اظهار داشت: باید از همه آزار و اذیت‌ها پرهیز کنیم. برخی از مردم از مسئولین توقع نابجا دارند،‌ فشارهای بی‌خودی می‌آورند،‌کاری که مربوط به آنها نیست را از آنان توقع دارند، باید همه به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و آن را رعایت کنند.
وی افزود: بیایید یک مدینه فاضله‌ای را به عالم نشان دهیم، برای ما ایراد دارد پرونده‌های زیاد در دادگستری داشته باشیم، برای ما خجالت دارد طلاق رو به فزونی و ازدواج رو به کاهش باشد، معلوم می‌شود نور ایمان رو به کاهش است، جامعه ارزشی جامعه‌ای است که علی‌وار زندگی می‌کنند، یقین بدانیم مرگ حق است و همه ما رفتنی هستیم، لذا بهتر است تقوا پیشه کنیم، چرا که تقوا موجب نجات جامعه و عزت‌آفرین است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی اظهار داشت: ‌امسال 13 آبان با روز عاشورای حسینی مصادف شده است. آمریکا پرونده بسیار ننگینی را برای خودش ترتیب داده است، نسبت به همه ملت‌ها و نسبت به ملت خودش به‌خصوص نسبت به ملت بزرگ ایران در این پرونده کودتای ننگین 28 مرداد، تشکیل ساواک در ایران برای توسعه شکنجه‌ها، کشتارها و خفقان‌ها به چشم می‌خورد، در پرونده ننگین آمریکا نسبت به ایران تصویب قانون کاپیتولاسیون به صورت شبانه و مخفیانه در مجلس شورای ملی نیز وجود دارد. خبر تصویب این قانون به امام(ره) رسید و امام آن سخنرانی آتشین را انجام دادند و فرمودند «شب خوابم نبرده است، نفسم به شمارش افتاده است، ملت ایران را فروختند، ارتش ما را فروختند»، امام با آن سخنرانی افشاگرانه چنان وحشتی برای آمریکا و مزدورانش به وجود آورد که جنایت بعد از تصویب این قانون هتک حرمت بیت امام(ره) بود، تعرض به خانه امام بود که خانه همه مسلمانان بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: وقتی لانه جاسوسی اشغال شد، امام فرمود این انقلاب دوم است و این انقلاب بزرگتر از انقلاب اول است، روز 13آبان روزی است که ما نشان می‌دهیم مکتبی بوده‌ایم و مکتبی می‌مانیم و ایستادگی می‌کنیم و رویه ما دشمن‌شناسی و هوشیاری در برابر دشمنان است.
صدیقی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدام غیرانسانی اسیدپاشی در اصفهان، تصریح کرد: اسیدپاشی در اصفهان یک عمل خلاف وجدان، اخلاق، شرع و قانون است و یک منکر به معنای واقعی کلمه، یک امر زشت و ناپسند و نفرت‌باری بود که اتفاق افتاد. از نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و نیروی انتظامی و دستگاه قضایی انتظار داریم عاملان این جنایت را شناسایی کنند.
وی ادامه داد: این یک جنایت شخصی نبود مانند جنایت قبلی که یک جوانی در علاقه به یک دختر بخواهد شخصا انتقام گرفته باشد. بلکه اسیدپاشی در اصفهان یک توطئه است آن هم در شرایطی که قانون امر به معروف و نهی از منکر در مجلس در حال بررسی است. ‌امر به معروف و نهی از منکر از ضروریات دین ماست و از انسانی‌ترین قوانین بشری محسوب می‌شود و همه انسان‌ها باید خودشان را نسبت به آن مسئول بدانند و در صحنه حاضر باشند، همه در این زمینه باید مملکت را مربوط به خودشان بدانند و سرنوشت همه را به یکدیگر گره خورده بدانند و همه را در یک کشتی ساکن بدانند که هر کسی بخواهد این کشتی را سوراخ کند باید بداند که او تنها جای خودش را مخدوش نمی‌کند، بلکه در حال غرق کردن سکنه کشتی است.
امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنانش تصریح کرد: چنین قانونی مدت‌ها معطل شده بود و امروز شاهدیم عده‌ای جسور شدند و به مقدسات جسارت می‌کنند، عده‌ای در برابر احکام اسلامی نه تنها در خفا معصیت می‌کنند بلکه علنا دهن‌کجی می‌کنند و این جرأت گویا از مردم گرفته شده است که جلوی این میکروب و ویروس را بگیرند. فساد اداری و بداخلاقی‌ها و خشونت، برخی منکراتی است که در جامعه ما رواج دارد، دروغگویی برخی در جامعه عمومی مطرح می‌شود.
حجت‌الاسلام صدیقی بر همین اساس یادآور شد: ‌عده‌ای هم در این میان برمی‌خیزند و فضاسازی می‌کنند و این قانون را مخدوش می‌کنند و القا می‌کنند که امر به معروف و نهی از منکر امنیت عمومی را به هم می‌زند، واقعا وااسفا بر چنین برداشت و اظهارنظرهایی درباره قانون امر به معروف و نهی از منکر. بنده نمی‌دانم این افراد واقعا غافلند یا از جایی تحریک می‌شوند یا به جایی وابسته هستند، این جنایت بنا بود جامعه ارزشی را تحت‌الشعاع قرار دهد ولی به ضرر خودشان تمام شد و خدای متعال آنان را رسوا کرد و امیدواریم عوامل قضیه شناسایی و مجازات شوند.
امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیروزی‌های ارتش عراق، تاکید کرد: اخیرا پیروزی بزرگی برای ارتش عراق پیش آمد و این پیروزی توسط نیروهای مردمی عراق با هدایت برخی مفاخر جبهه‌ای ما انجام شد و جرف‌‌الصخره که سال‌ها بود در اشغال عده‌ای بعثی تند و تکفیری‌های از خدا بی‌خبر قرار داشت، آزاد شد.
وی با بیان اینکه اساس کار حضرت سیدالشهدا(ع) بندگی خداوند در همه شرایط بود، گفت: حرکت امام حسین(ع) در روز عاشورا حرکتی انقلابی، برخورد با ظالم و حفظ مناعت و عزت بود.
امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه قیام امام حسین(ع) در برابر فساد حکومت زمان بود، گفت: در هر جامعه‌ای که رشوه، بی‌بندوباری، فساد اداری، ربا و کم‌کاری باشد، مستقیم و غیرمستقیم حکومت مسئول است ولی اگر حکومت پاک باشد مثل آب زلال، پرقدرت، جوشیده و هر آشغال و کثافتی که در اطراف جوی آن باشد، می‌شوید، اما اگر خود چشمه گند باشد یا مشاورینش سکولار باشند، آن حکومت هم به گند کشیده می‌شود.
صدیقی افزود: امام حسین(ع) در برابر این حکومت فاسد ایستاد تا به ما این درس را بدهد که در برابر فساد و ظلم ساکت نمانیم.
سردار جلالی: درگیر یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی هستیم
به گزارش فارس، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل طی سخنانی در پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران به مناسبت فرا رسیدن سالروز تشکیل این سازمان با گرامیداشت یاد و خاطره قیام حضرت اباعبدالله الحسین‌(ع) و واقعه عاشورا گفت: هر چند پدافند غیرعامل نوعی دفاع است و انسان به صورت غریزی آن را به کار می‌برد اما امروز بسیار مهمتر است چرا که پدافند غیرعامل بنا به سخن مقام معظم رهبری شناسایی تهدیدات به صورت پیشدستانه و بی‌اثر کردن تهدید بر کشور در 3 حوزه زیرساخت‌ها، کاربرد و پیکره است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد: ‌از این منظر پدافند غیرعامل به معنی بی‌اثر کردن تهدید دشمن علیه کشور است. پدافند غیرعامل به معنای مقاومت است. پدافند غیرعامل یعنی دشمن را بشناس و در مقابل آن آماده شو و آن را بترسان و مقاومت را علیه دشمن تا پیروزی نهایی ادامه دهید.
وی افزود: امروز تهدیدات متنوعی کشور ما را دربرگرفته است. تهدیدات نظامی عقب رفته است هر چند دشمن آن را روی میز تلقی می‌کند اما به ظاهر پایه‌های این میز سست شده است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد: ‌امروز تهدیدات فناوری‌محور تهدیدات مردم‌ محور و از همه مهمتر تهدید اقتصادی ما را به عنوان یک هدف تعیین کرده است.
سردار جلالی ادامه داد: مقام معظم رهبری با اشاره به بحث تهدیدات اقتصادی از درگیر شدن ما در یک جنگ اقتصادی سخن به میان آوردند یعنی مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده معظم کل قوا که مسئولیت اعلان جنگ و یا صلح را بر عهده دارند، به مسئولان کشور یادآوری کردند ما درگیر یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد: زمانی که ایشان اعلام کردند ما درگیر یک جنگ اقتصادی هستیم ویژگی‌های این جنگ نسبت به سایر جنگ‌ها متفاوت است.
سردار جلالی گفت:‌ دشمن ما از 3 سال قبل یک قرارگاه جنگ اقتصادی ایجاد کرده است و تمام عناصر بهایی و صهیونیست را در تمام دنیا بسیج کرده تا رفتار اقتصادی ما را رصد کند و هر کجا که قرار است تحریم را دور بزنیم ما را کنترل می‌کند. این نشان‌دهنده این است که رویکرد فوق، رویکرد جدی است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد: تولید، اصلی‌ترین کار در مقابل این تهدیدات اقتصادی است. راه حل این مسئله این است که ما تمرکز در کارهای اساسی کنیم و کالاها را با حمایت دولت در لیست تولید بگذاریم. زمانی که ما توانستیم کالاها را در داخل تولید کنیم می‌توانیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
سردار جلالی گفت: اصلاح الگوی مصرف نیز یک کار دیگر است. داشتن یک زندگی سطح غربی به درد این شرایط نمی‌خورد. ما از رسانه ملی می‌خواهیم الگوی مصرف ملی را برای مردم طراحی کنند.
رئیس سازمان اوقاف
 و امور خیریه مطرح کرد:
کج‏‎فهمی‎ها از ابعاد سیاسی قیام
 امام حسین(ع)
حجت‌الاسلام والمسلمین علی محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران  گفت: در نهضت امام حسین(ع) ابعاد مختلفی وجود دارد که یکی از این ابعاد، بعد سیاسی قیام اباعبدالله الحسین(ع) است.
به گزارش ایکنا، وی تاکید کرد: شرایط زمان قیام اباعبدالله الحسین(ع) شرایطی است که جامعه به جاهلیت قبل از اسلام برگشته و اینجاست که ایشان می‌فرمایند: از جدم رسول خدا(ص) شنیدم که فرمود: کسی‌که حاکم ظالمی را ببیند که محرمات الهی را حلال کرده و مخالف سنت پیامبر عمل می‌کند و با بندگان خدا هم با ظلم و ستم برخورد کند و علیه آن حکومت قیام نکند که حکومت را تغییر دهد سزاوار است که خداوند متعال این شخص را با آن حاکم ظالم به جهنم ببرد.
محمدی خاطرنشان کرد: حضرت امام(ره) می‌فرماید: اینکه برای نوحه‌خوانی سیدالشهدا این‌همه پاداش مقرر شده است به این دلیل است که جنبه‌های سیاسی آن از همه چیز بالاتر است و مسئله، مسئله گریه نیست بلکه مسئله سیاسی است و آن هم قیام در مقابل حکومت جائر است. مهمترین اصل در قیام امام حسین(ع) حاکمیت مجموعه نالایق و بی‌صلاحیت است و ایشان برای اصلاح جامعه راهی جز ساقط کردن این حکومت ظالم نمی‌بیند.
محمدی عنوان کرد: متأسفانه برخی با کج‌فهمی می‌گویند اسامی شهدای جنگ تحمیلی و انقلاب را بر هیئت‌ها نگذارید و لذا وظیفه اقتضا می‌کند در عزاداری سید‌الشهدا(ع) به مسائل سیاسی روز توجه کنیم و ابعاد سیاسی این قیام را بیشتر روشن کنیم.