kayhan.ir

کد خبر: ۱۸۲۳۲۷
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۹
علی‌رغم وارونه‌نمایی رئیس‌جمهور

طرفداران دیوارکشی در دانشگاه‌ها حامیان روحانی در انتخابات بودند

رئیس‌جمهور دیروز در حالی دیوار کشیدن در دانشگاه‌ها در دهه شصت را به منتقدان خود نسبت داد که طرفداران و عاملان آن اقدام، بخشی از بدنه حامیان وی در انتخابات‌ ۹۲ و ۹۶ بودند.




حسن روحانی روز شنبه در دومین جلسه ستاد ملی زن و خانواده و نشست زنان مدیر و فرهیخته، ضمن تبریک میلاد باسعادت دخت پیامبر اسلام فاطمه اطهر(س) و امام راحل و روز زن و مادر، گفت: پیامبر(ص) علاوه ‌بر اینکه رسول، پیام‌آور، معلم و مبین کلام خدا بود، زندگی او هم الگو و نمونه و شاهد برای جامعه انسانی بود؛ یک الگو بهتر می‌تواند هادی انسان باشد و انسان را هدایت کند و در میان زنان بزرگ تاریخ، بهترینش الگوی فاطمی است و از آن الگو بالاتر نداریم؛ گرچه مریم مقدس در قرآن مجید و همچنین زنان دیگر چون مادر موسی دارای مقام و شأن بلندی هستند، اما در عین حال هیچ الگویی بالاتر و بهتر از فاطمه اطهر(س) سراغ نداریم.
به گزارش تسنیم، رئیس‌جمهور در این مراسم بار دیگر تقلا کرد تا مخالفان و رقیبان خود را تندرو قلمداد کند و تندرو‌های آن زمان را همان مخالفان امروز خود بداند.
او در این باره به ماجرای درخواست برخی برای دیوار کشیدن در کلاس‌های دانشگاه‌ تهران پرداخت و گفت: «در انتخابات می‌گفتم بعضی‌ها به‌دنبال دیوار هستند، می‌گفتند «این فرد برای انتخابات این حرف را می‌زند. چه‌کسی دنبال دیوار بود؟»، شماها اول انقلاب برای دانشگاه تهران دنبال دیوار بودید و آن‌کسی که جلوی شما را گرفت، امام بود.»
سریع تیغه را بردارید
اما چه‌کسانی به‌دنبال دیوار کشیدن بین دخترها و پسرها در کلاس‌های دانشگاه‌ بودند؟
در دهه شصت در برخی از کلاس‌های دانشگاه تهران دیوارکشی شد. فاطمه طباطبایی همسر حجت‌الاسلام سیداحمد خمینی (عروس امام خمینی(ره)) آن زمان دانشجوی رشته فلسفه دانشگاه تهران بود. او در خاطرات خود عنوان کرده است: «یک روز ما رفتیم دیدیم که وسط این کلاس بزرگ تیغه کشیده‌اند. در ورودی یکی بود ولی وسط آن را تخته زده بودند و از در ورودی ما وارد می‌شدیم پسرها سمت چپ می‌رفتند آن طرف می‌نشستند و دخترها روبه‌روی در می‌نشستند.»
فاطمه طباطبایی موضوع را به اطلاع امام خمینی(ره) رساند. امام به فرزندش احمدآقا دستور داد تا با دانشگاه تماس بگیرد و بگوید «سریع تیغه را بردارید». پس از آن آیت‌الله خامنه‌اى رئیس‌جمهور وقت نیز به‌دستور امام خمینی(ره) در نماز جمعه به این مطلب ‌اشاره کردند و فرمودند: «این سیاست جمهوری اسلامی نیست.»
همچنین رهبر انقلاب سال 82 و در دوران اصلاحات، در دیدار با اعضای شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی به موضوع دیوار کشیدن در دانشگاه‌ها در دهه 60 پرداختند و فرمودند: «این آقایانی که حالا دست‌اندرکار اردوی مختلط‌اند، همان کسانی هستند که سال 63-64 توی کلاس‌ها دیوار کشیدند. بنده به‌دستور امام رفتم در نماز جمعه گفتم «این کار بد است». خوب، من نمی‌فهمم چطور اینها این‌جور عوض می‌شوند، صد و هشتاد درجه راهشان را عوض می‌کنند. امام به من گفتند «این چه‌کاری هست». ما رفتیم در نماز جمعه تهران گفتیم که «این کار، کار مناسبی نیست. دیوارکشی حرف ما و انقلاب نیست.»
دیوارکشی در دهه 60،
رادیکال‌مآبی در دهه 70!
فاطمه طباطبایی در خاطرات خود عنوان کرده است که این اقدام ظاهراً توسط انجمن اسلامی دانشگاه تهران انجام گرفت. اعضای انجمن آن زمان تمایلات چپ‌گرایانه داشتند و علاوه ‌بر گرایش به چپ، مواضع ایدئولوژیک و انقلابی هم داشتند و متمایل به عدالت‌خواهی بودند؛ اما در دهه 70 و در دوران سازندگی و اصلاحات، تمایلات ایدئولوژیک اعضای انجمن اسلامی کاهش پیدا کرد و آنها به‌تدریج تفکرات لیبرال افراطی پیدا کردند و به‌تعبیر رهبر انقلاب، صد و هشتاد درجه تغییر یافتند. اعضای چپ انجمن اسلامی در دهه 60، در میانه دهه 70 به حامیان و اعضای جبهه اصلاحات و برخی به اپوزیسیون تبدیل شدند.
کسانی که در دهه 60 به‌دنبال دیوارکشی در دانشگاه‌ها بودند، بخشی از بدنه حامیان روحانی را در سال‌های 92 و 96 برای رسیدن به قدرت تشکیل دادند، اما اکنون روحانی با دادن آدرس غلط به مردم ضمن تطهیر حامیان خود، تندروی‌ها و افراط‌های دهه شصت را به رقیبان و مخالفان خود نسبت می‌دهد.
اکبر پونز از دولت حمایت می‌کند!
چپ‌های تندرو علاوه‌بر دیوار کشیدن در دانشگاه‌ها، اقدامات افراطی دیگری نیز در دهه شصت در جامعه انجام دادند که نمونه آن فرو کردن پونز در پیشانی بدحجاب‌ها است. اکبر گنجی از جمله افرادی است که در دهه شصت در لباس یک انقلابی، دختران بدحجاب را مجازات خیابانی می‌کرد؛ به‌گونه‌ای که او به اکبر پونز معروف شده بود.
اکبر گنجی پس از روی کار آمدن دولت اصلاحات در حلقه نزدیکان رئیس ‌این دولت قرار گرفت و در کنفرانس برلین شرکت کرد. گنجی پس از خروج از ایران و پناهندگی به جرگه اپوزیسیون‌ها پیوست. او در سال 96 اعلام کرد که «اپوزیسیون از ادامه دولت روحانی حمایت کند».
عینک دودی را جمع کنید،
مظهر تمدن غرب است!!
محمدطه عبدخدایی معاون خاتمی در وزارت ارشاد نیز سال گذشته در گفت‌وگو با تسنیم به برخی از رفتارهای افراطی اصلاح‌طلبان در دهه 60‌ اشاره کرد. او گفت: «آقای میرلوحی (محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران و فعال سیاسی اصلاح‌طلب) که دانشجوی هند بود، بعد می­‌آید رئیس‌ کمیتۀ تهران می‌­شود و می‌­رود پیست اسکی دیزین و شمشک دستور می‌­دهد تمام عینک­‌های دودی را جمع کنند(!) چون این مظهر غرب است!»
او درخصوص مخالفت خاتمی و تاج‌زاده با آزادی ویدیو گفت: «در جلسۀ معاونین این را مطرح کردم که «چرا ما این کار را می‌‌کنیم؟»، آقای تاج­‌زاده روبه‌روی من بود، گفت: «آقا رفته فرنگ متجدد شده»! و یک‌سری آقایان ما را هو کردند که چنین سخنی را گفتیم. بعد آقای خاتمی گفت: «پس مواد مخدر را هم آزاد کنیم»! من گفتم: «مواد مخدر ماهیتش مشکل دارد.
 پس شما دوربین عکاسی را هم ممنوع کنید چون ممکن است با دوربین عکاسی، عکس‌­های مستهجن گرفته شود.»
پاک کردن رفتارهای افراطی دهه 60 از اذهان مردم کار سختی است، اما روحانی در خدمت به اصلاح‌طلبان تندرو و اپوزیسیون که سبد رأی او را در انتخابات‌ها پر کردند، تلاش دارد عاملان آنان را افراد دیگری (مخالفان و رقیبان امروز) خود معرفی کند. روحانی با تحریف تاریخ علاوه ‌بر تصفیه تاریخ تندروی‌های اصلاح‌طلبان، به‌دنبال تسویه حساب با مخالفان خود است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، روحانی در بخش دیگری از سخنان خود در دومین جلسه ستاد ملی زن و خانواده و نشست زنان مدیر و فرهیخته اظهار داشت: تعداد کل کارمندان دولت در کشور، 2 میلیون و 379 هزار و 151 نفر است که البته نیروهای مسلح داخل این آمار نیستند و از این تعداد، 959 هزار و 783 نفر خانم هستند، یعنی 42.11 درصد و نزدیک یک میلیون جمعیت کارمندهای دولت را خانم‌ها تشکیل می‌دهند.
وی خاطرنشان کرد: این دولت برای شرایط زندگی بهتر در روستاها تلاش فراوانی کرد و خواهش می‌کنم همه آنهایی که اهل آمار، ارقام و مطالعه هستند، وضع روستاهای ایران تا سال 92 و از 92 تا 98  در آب، برق، گاز، راه، آموزش، بهداشت، ارتباطات، شرایط لازم برای کشاورزی، صنایع دستی و روستایی و ‌اشتغال را ببینند.
روحانی اظهار داشت: آماری به شما می‌گویم که کل روستاییانی که در پوشش آب سالم آشامیدنی پایدار تا سال 92 بودند، 900 هزار نفر جمعیت‌ بود و امروز 7 میلیون نفر دارای آب آشامیدنی پایدار در روستاها هستند و تا آخر دولت هم  10 میلیون خواهد شد.
رئیس‌جمهور گفت: از زمان رژیم گذشته تا اول دولت ما  14 هزار روستا گاز داشته است و امروز 30 هزار روستا گاز دارد یعنی بیش از 2 برابر که  این 8 سال بیش از کل تاریخ ایران برای روستاها از نظر گازرسانی تلاش و کار شده است.
وی بیان داشت: هیچ وقت در تاریخ ایران زن‌ها در سیاست به اندازه این 41 سال حضور نداشته‌اند و اینکه زن‌ها می‌توانند سرنوشت یک انتخابات را عوض کنند. زن‌ها می‌توانند در انتخابات ریاست‌جمهوری سرنوشت را عوض کنند.
روحانی تصریح کرد: امروز هم در انتخابات مجلس شورای اسلامی که پیش روی ما است ولو اینکه ممکن است ما گله داشتیم و یا اینکه ممکن است بعضی از امور به صورت مطلوب قرار نگرفته باشد، اما باید پای صندوق برویم و بین آنهایی که امروز مطرح هستند بگردیم، به هر حال یک عده‌ای از نظر ما بهتر هستند آن بهترین‌ها را برگزینیم و انتخاب کنیم، پای صندوق برویم.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه شور انتخابات با خانم‌هاست، گفت: در تمام انتخابات همیشه این‌طور بوده، اگر خانم‌ها تصمیم بگیرند شور انتخابات را درست می‌کنند و خانم‌ها قادرند افرادی را که می‌بینند، افکارشان، نیاتشان، تصمیمات‌شان، اذهان‌شان برای پیشرفت کشور مفیدتر است، آنها را برگزینند و انتخاب کنند.