kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۴۴۹۷
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۶

(اخبار ویژه)

نامه امام را زیر سؤال ببر و از پاسخگویی فرار کن!
بازی مشترک و مرموز یک سایت دولتی و علی مطهری در زیر سؤال بردن نامه امام خمینی درباره گروهک نهضت آزادی، حاشیه‌سازی در جهت انحراف افکار عمومی از دروغ درآمدن وعده‌های بزک کنندگان توافق با شیطان بزرگ است.
سایت دولتی خبر آن‌لاین روز گذشته از یک سو سراغ علی مطهری رفت تا از زبان وی در اصالت نامه حضرت امام به وزیر کشور وقت در سال 66 تشکیک کند و از سوی دیگر به گفت‌وگو با توسلی رئیس گروهک نهضت آزادی و سفیدسازی(!) این گروهک پرداخت.
ترویج گروهک نهضت آزادی توسط یک سایت که توسط چند مدیر دولتی اداره می‌شود، در حالی است که حضرت امام(ره) بارها درباره انحراف این گروهک التقاطی لیبرال هشدار دادند و اسناد لانه جاسوسی آمریکا نیز بر خیانت این گروهک شهادت می‌دهد. امام خمینی در نامه بهمن  66 به وزیر کشور (علی اکبر محتشمی‌پور) تصریح کردند اگر این گروه سرکار مانده بودند، سیلی به اسلام و انقلاب می‌زدند که تا قرن‌ها سربلند نمی‌کرد و آنها صلاحیت پذیرش هیچ سمتی را در جمهوری اسلامی ندارند.
خبرآن لاین از قول علی مطهری اصالت این نامه و همچنین نامه امام به آقای منتظری (68/1/6) را که توسط بزرگان انقلاب و همچنین مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره) تأیید شده، زیر سؤال برد.
مطهری مدعی شد: «اساساً آن نوع بیان شباهتی با ادبیات امام(ره) ندارد. مضاف بر آنکه از فروردین 67 به بعد امام بیمار بودند و خیلی در جریان امور نبودند. علاوه بر این خط امام هم مورد تشکیک است. به عبارت دیگر این تردید وجود دارد که آیا این دست‌خط امام هست یا خیر. لذا از این جهت به نظر نمی‌رسد که نامه 68/1/6 و 68/1/8 هر دو از امام باشد به طوری که در یک جا یک نفر را به قعر جهنم و در جای دیگر به آسمان برده‌اند. این‌ها با هم همخوانی ندارند. حداقل برای من قابل قبول نیست».
وی می‌افزاید: شاید برخی از این طریق دنبال حذف برخی گروه‌ها بودند.
یادآور می‌شود تردید در تعلق دو نامه مذکور به حضرت امام(ره)، اولین بار توسط دو گروهک زخم خورده از روشنگری حضرت امام، یعنی نهضت آزادی و باند مهدی هاشمی معدوم صورت گرفت و هر دو طیف، انتقام امام خمینی را از مرحوم حاج سید احمد خمینی گرفتند که مدعی بودند نامه را آن مرحوم - و نه امام- نوشته است! اکنون نیز علی مطهری همان تهمت منافقین و معاندین را علیه حاج سید احمد آقا تکرار می‌کند و عجیب است که سید حسن خمینی در این باره ساکت است و موضع صریح و قاطع نمی‌گیرد.
یادآور می‌شود مرحوم حاج سید احمد خمینی به هنگام حیات، نامه‌ای به آیت‌الله پسندیده عموی گرامی خویش نوشتند و بخشی از پشت پرده دروغ‌پردازی‌های نهضت آزادی را بازگو کردند: «اگر بعضی از آنان (ملی گراها) به اعمال فردی درچارچوب اسلام پایبند باشند ولی وقتی پای منافعشان پیش بیاید، از هیچ دروغ و تهمت و ناسزا فروگذار نیستند. آنان بعد از انقلاب لحظه‌ای در کنار امام نماندند. متلک و فحش و ناسزا به امام از کارهای رایج این از خدا بی‌خبران بود. اینان اعلامیه‌ای را که امام (قدس سره) با خط مبارکشان خطاب به آقای محتشمی نوشته‌اند، مجعول دانسته‌اند... من معتقدم که حق با امام راحلمان است آن مرد بزرگی که با هوش و استعداد سرشار خود عمق ماهیت‌های کثیف ضد انقلاب را بسیار عالی تشخیص می‌داد.
نامه‌ای را که نهضت آزادی برای فرار از تنبیه ملت شریف ایران به اینجانب نسبت داده، در زمان حیات امام و با دستور ایشان برای آقایان خامنه‌ای، هاشمی، موسوی اردبیلی، موسوی نخست‌وزیر، ری‌شهری وزیر اطلاعات وقت فرستاده شد. فقط اجازه ندادند که در همان موقع منتشر کنیم. فرمودند این برای بعد از مرگ من است تا اگر آنها خواستند ایران را به سوی غرب به خصوص آمریکا سوق دهند، منتشر کنید. من این نامه را برایتان فرستادم تا معلومتان گردد اینها از چه قماشی هستند و برای رسیدن به دنیا حاضرند به هرکسی هر تهمتی بزنند و از خدا باکی نداشته باشند... آنان که این نامه را جعلی می‌دانند، فکر می‌کردند نفوذ امام در بین مردم از بین رفته است و امام محبوبیتی ندارد و با رفتن او نظام می‌پاشد و آنان روی خون و اجساد مطهر شهدا و اسلام به حکومت می‌رسند.
... مسئله دیگری که نهضت آزادی دنبال می‌کند، این است که اعتماد مردم را نسبت به امام کم کنند، بدین معنا که هر چه از امام باشد، مردم احساس کنند که این از امام نیست بلکه از اطرافیان امام و یا کسی دیگر است و این خط و امضا امام نیست، بلکه خط و امضا امام را جعل کرده‌‌اند... ملی‌گراها دل امام راحلمان را خون کرده‌اند و آدمهای بی‌دینی هستند که در قالب دین به اسلام و مسلمین ضربه می‌زنند. مقصودم از دین، دین امام است نه دین مخالفان امام که یزید و معاویه هم داشتند اما دین مقابل دین امام حسین علیه‌السلام... بار دیگر از شما تقاضامندم که اگر این نامه یعنی نامه امام به آقای محتشمی خط امام است که هست مرقوم فرمایید و کسانی که به دروغ چنین نسبتی را به من داده‌اند، خائن بدانید.»
اکنون علی مطهری طوری نسبت به نامه امام خمینی(ره) درباره بازرگان و منتظری تشکیک می‌کند که انگار، دغدغه‌مند اطاعت از خط امام است و تنها دغدغه او، اصالت نامه امام خمینی به آقای منتظری و محتشمی‌پور درباره گروهک نهضت آزادی است.
این نامه‌ها از سوی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی و کسانی مانند آقایان مرحوم حاج سید احمد خمینی و هاشمی رفسنجانی و دیگران بارها تأیید شده است.
باید از علی مطهری پرسید شما به کدام اصل از اصول و محکمات و مواضع صریح حضرت امام پایبند بوده‌اید که حالا بخواهید درباره نهضت آزادی و مهندس بازرگان و آقای منتظری تشکیک کنید؟ امام، عدم اطاعت از ولایت فقیه را همراهی با طاغوت- و در صورت توجه داشتن، حتی ارتداد- می‌داند. امام می‌فرماید. غلط می‌کند کسی قانون را قبول نداشته باشد و علی مطهری از فتنه گرانی حمایت کرده که سال 88 به معارضه با قانون و جمهوریت و اسلامیت پرداختند.
امام فرمود میزان، رأی ملت است. اما علی مطهری کنار آشوبگرانی ایستاد که می‌خواستند رأی 24 میلیونی مردم را زیر پا بگذارند. امام می‌فرمود جان ما فدای حفظ نظام جمهوری اسلامی و همه چیز خود را پای این ادعا گذاشت؛ اما مطهری کنار گروه‌هایی قرار گرفت که آمریکا و اسرائیل و انگلیس، آنها را سربازان خود در جنگ نیابتی با جمهوری اسلامی می‌نامیدند.
مطهری از جماعت ورشکسته‌ای دفاع می‌کند که به خاطر بدمستی و توهم شدید، علیه امام و رهبری و ولایت فقیه گستاخی کردند؛ امام می‌فرمود «پشتیبان ولایت فقیه که همان ولایت رسول الله است باشید تا آسیبی به مملکت شما نرسد» اما فتنه‌گران مورد حمایت علی مطهری، مرگ بر اصل ولایت فقیه گفتند و شعار «اصل نظام نشانه است» دادند و روی اسلام در عبارت جمهوری اسلامی خط کشیدند. اگر فتنه‌گران این جنایت‌ها و خیانت‌ها را در زمان حیات حضرت امام مرتکب می‌شدند، حتماً به شدیدترین احکام مجازات می‌شدند.
امام، آمریکا را شیطان بزرگ می‌دانست اما مطهری در کنار بزک کنندگان شیطان بزرگ ایستاد و برخلاف هشدارهای تخصصی کمیسیون ویژه بررسی برجام که 40 روز بررسی کارشناسی روی توافق انجام داده بود، برجام را نخوانده و نفهمیده و صرفاً از سر تقلید چشم و گوش بسته از بزک کنندگان، تأیید و حمایت کرد.
علی مطهری حتی با انکار نامه امام خمینی درباره نهضت آزادی و آقای منتظری، نمی‌تواند اسناد خیانت نهضت آزادی را که با تسخیر سفارت شیطان بزرگ لو رفت انکار کند. رابطین و دوستان خوب آمریکا اگر می‌توانستند، ایران انقلاب را کتف بسته تقدیم دشمن می‌کردند.
همچنین اگر ارتباطات سی سال قبل منتظری با گروهک‌های برانداز و نفاق انکار می‌شد، بعد از ارتحال امام(ره) به خواست خود منتظری و باند حاکم بر او (باند مهدی هاشمی) علنی شد. منتظری تا مرز حمایت علنی از لیبرال‌های ضد انقلاب، سازمان تروریستی منافقین، بهائیت و آشوبگران سبز پیش رفت و از سوی همان‌ها تمجید شد. مگر می‌شود همزمان، انقلابی و مورد حمایت ضد انقلاب بود؟!
اما بعد از همه این تفاصیل، باید خاطرنشان کرد آنچه اکنون برعهده وکیل‌الدوله‌هایی مانند علی مطهری است، پاسخگویی درباره بزک توافق با شیطان بزرگ و وعده‌های رونق اقتصادی است که به مردم داده شد و خلاف آن عمل کردند. مردم اکنون با مثلاً ساختارشکنی‌های امثال علی مطهری، وعده‌های دروغ در ازای اعتماد به دشمن و پدیدآوردن خسارت‌های بزرگ را فراموش نمی‌کنند.

اروپا همه تعهداتش را زیر پا گذاشت شما از «شروع خوب» حرف می‌زنید؟!
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید اینستکس برای شروع خوب است اما انتظارات ایران را برآورده نمی‌کند!
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با شبکه العربی، اینستکس را یک شروع خوب توصیف و در عین حال خاطر‌نشان کرد، این سازوکار انتظارات ایرانیان را از آن برآورده نمی‌کند و توسعه آن برای بازگشت پول ایران و تضمین فروش آن ضرورت دارد.
فلاحت‌پیشه گفت: به اروپایی‌ها اجازه اتلاف وقت ایران داده نخواهد شد. در دهه 90 میلادی توطئه‌ای تحت عنوان گفت‌وگوی انتقادی بین ایران و اروپا مطرح شد و مدام آنها انتقاداتی مطرح می‌کردند و ایران باید پاسخ می‌داد، الان ما اجازه چنین کاری را نمی‌‌دهیم.
این اظهارات در حالی است که مردم از نمایندگان مجلس انتظار ندارند با ادبیات دیپلماتیک (شبیه وزارت خارجه) و به شکل کج‌دار و مریز با مواضع عهدشکنانه و ضدایرانی اروپایی‌ها مواجه شوند. در آمریکا و اروپا نیز نمایندگان پارلمان، مواضع دو پهلوی دیپلماتیک اتخاد نمی‌کنند و صراحت دارند.
اظهارات رئیس کمیسیون در حالی است که اروپایی‌ها 9 ماه است پشت هم‌اندازی و بدعهدی کرده و به جای انجام تعهدات برجام، به «وعده» مبادله غذا و دارو در مقابل پول نفت فروخته شده  ایران به سایر کشورها رسیده اما اجرای همین وعده را نیز مشروط به قبول دیکته‌های کارگروه FATF کرده‌اند.
باید به آقای فلاحت‌پیشه یادآور شد، «شروع خوب» اگر ادبیات به جایی بود، سال 94 کاربرد داشت، نه اکنون که به پایان برجام رسیده‌ایم و توافق زیر پای آمریکا و اروپا لگد مال شده است. آیا وعده مبادله غذا و دارو با نفت فروخته شده به کشورهای غیراروپایی، کمترین تناسبی با تعهد برجامی «لغو تحریم‌های مالی و بانکی و نفتی» دارد که رئیس کمیسیون سیاست‌ خارجی مجلس، از آن به عنوان «شروع خوب» یاد می‌کنند؟!
آن وقت تفاوت این ادبیات، با ادبیات سرکاری وزرای خارجه 3 دولت اروپایی و خانم موگرینی چیست؟!

سی‌ان‌ان: مردم ایران تهدیدهای آمریکا را به سخره گرفتند
گزارشگر سی‌ان‌ان تصریح کرد ملت ایران در راهپیمایی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، آمریکا را به سخره و استهزا گرفتند.
شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان، گزارش داد: شرکت‌کنندگان در راهپیمایی سالگرد انقلاب اسلامی ایران گفتند تحت تاثیر صحبت‌های دونالد ترامپ علیه ایران قرار نگرفته‌اند.
هزاران نفر از مردم ایران روز دوشنبه در خیابان‌های تهران راهپیمایی کردند تا سرنگونی شاه ایران در سال 1979 را- که مورد حمایت آمریکا بود- گرامی بدارند.
فرد پلایتگن خبرنگار و مجری سی‌ان‌ان گفت: در جریان جشن‌های چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، مخالفت با آمریکا به نمایش گذاشته شد. بسیاری می‌گویند تحت تاثیر گفته‌های رئیس‌جمهور‌ ترامپ مبنی بر «موضع‌گیری شدید علیه تهران» قرار نگرفته‌اند.
یکی از تکاوران نیروی دریایی ارتش گفت: «ترامپ مردی احمق و دیوانه است». یکی دیگر از تظاهرکنندگان گفت: «سیاست آمریکا محکوم به نابودی و شکست است».
خبرنگار سی‌ان‌ان گفت: بسیاری از کسانی که در میان جمعیت بودند، آمریکا را به تمسخر می‌گرفتند. در یک جایگاه خاص که برای کودکان در نظر گرفته بودند چهره‌‌ای شبیه به «باگز بانی» (شخصیت کارتون‌های پویانمایی) دیده شد که شعار مرگ بر آمریکا سر می‌داد!
خبرنگار سی‌ان‌ان افزود: انقلاب اسلامی ایران زمانی به اوج خود رسید که آیت‌الله خمینی در سال 1979 از تبعید بازگشت. در یازدهم فوریه آن سال، شاه ایران- که مورد حمایت آمریکا قرار داشت- رسما سرنگون شد.

زمان برای طفره اصلاح‌طلبان از مسئولیت دولت روحانی دیر شده است
اصلاح‌طلبان شروع به فاصله گرفتن از دولت روحانی کردند و مسئولیت شکست‌های او را نمی‌پذیرند اما این اقدام بی‌فایده است.
سعید جعفری خبرنگار پایگاه اینترنتی المانیتور ضمن انتشار این تحلیل می‌نویسد: اصلاح‌طلبان شروع به فاصله گرفتن از دولت «حسن روحانی» کرده و مسئولیت شکست‌های او را متوجه خود نمی‌بینند. اما این گام‌ها خیلی دیر برداشته شده و چهره اصلاحات آسیبی را که نباید؛ دیده است.
با افزایش نارضایتی مردم ایران از «حسن روحانی» رئیس‌جمهوری میانه‌رو، اصلاح‌طلبان در حال تلاش برای فاصله گرفتن از وی هستند.
اما این کار کمک چندانی به خشنودی رأی‌دهندگان نکرده است. آنها ناکارآمدی‌های بسیار دولت را در سال‌های اخیر ناشی از رفتار اصلاح‌طلبان هم می‌بینند.
آخرین آزمایش اصلاح‌طلبان در سال 2017 بود؛ زمانی که کرسی شورای شهر در پایتخت و سایر حوزه‌های مهم به موازات پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری از آن اصلاح‌طلبان شد.
اما انتقادها زمانی شدت گرفت که «محمد خاتمی» در پیامی ویدئویی از طرفداران خواسته بود در این انتخابات، به نامزدهای لیست امید رأی بدهند. اما پس از آن معلوم شد که قرار گرفتن برخی اسامی در لیست امید لزوماً براساس معیارهای مشترک این جنبش نبوده است. حتی بعدها ادعا شد برخی برای گنجانده شدن نامشان در این فهرست رشوه داده بودند؛ امری که باعث بی‌اعتمادی عمومی نسبت به لیست مذکور شد.
فراکسیون امید مجلس به ریاست محمدرضا عارف نیز که 1/6 میلیون رأی در تهران به‌دست آورد، عملکرد ناامیدکننده‌ای نشان داده و به هدف اصلی لطیفه‌های سیاسی بدل شده است. نویسنده می‌افزاید: حالا اصلاح‌طلبان به تدریج شروع به فاصله گرفتن از دولت کرده‌اند و مسئولیت شکست‌های روحانی را متوجه خود نمی‌بینند. این روند ممکن است تا انتخابات ریاست جمهوری سال 2021 سرعت بیشتری بگیرد. اما بعید است ایرانیان، فشار اصلاح‌طلبان در انتخابات پیشین را از یاد ببرند. در حقیقت، این گام‌ها خیلی دیر برداشته شده و آسیبی که نباید وارد شده است. علاوه بر این، تعداد کمی از اصلاح‌طلبان که در داخل دولت مشغول فعالیت هستند، عملکرد قابل توجه و متفاوتی از دیگر گروه‌های حاضر در دولت نشان داده‌اند.
گزارش‌های مربوط به تقلب و فساد سازمان‌یافته که توسط اصلاح‌طلبان در قدرت انجام گرفته، سبب ناامیدی و بی‌اعتمادی عمومی به اصلاح‌طلبان شده است. سعید حجاریان به نظر می‌رسد به عنوان نظریه‌پرداز این طیف، از چالش‌های اصلاح‌طلبان آگاه است که در مصاحبه‌ای گفت: «باید از شرکت در انتخابات خودداری کنیم. اگر ما از حمایت کافی در سیاست برخوردار نباشیم، باید از آن فاصله بگیریم.»
با این حال این دیدگاه اکثر اصلاح‌طلبان ارشد نیست و آنها اعتقادی به تحریم انتخابات ندارند.
پیروزی‌های پیاپی در انتخابات سالهای 2013 تا 2017 حتی خاتمی را هم مغرور کرد به گونه‌ای که حالا هیچ نشانه‌ای از توجه وی به نارضایتی‌ها و انتقادهای مردم در او دیده نمی‌شود.
در واقع فضای سیاسی کنونی در ایران یادآور تحولات دوره دوم ریاست جمهوری خاتمی از سال 2004 تا 2005 است؛ زمانی که اکثر ایرانیان از عملکرد دولت اصلاحات ناامید شدند.
سرخوردگی از اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس سال 2004 و بعدها در انتخابات ریاست جمهوری سال 2005، به نمایش گذاشته شد و راه را برای اصولگرایان باز کرد.