kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۰۶۳۱
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۰

داعش با حمله به وزارت خارجه لیبی 4 نفر را کشت و 21 نفر را زخمی کرد

گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به ساختمان وزارت خارجه لیبی را که به کشته شدن چهار تن و زخمی شدن ۲۱ نفر منجر شد بر عهده گرفته است.

روز سه شنبه بود که خبر رسید، تروریست‌های تکفیری به ساختمان وزارت خارجه لیبی حمله کرده‌اند. طبق گزارش دیروز روسیا الیوم، ماجرا از این قرار بوده که یک عامل انتحاری خود را به داخل ساختمان وزارت خارجه لیبی رسانده و بمب همراه خود را منفجر کرده است. در پی این انفجار سه تن کشته و 21 نفر زخمی شده‌اند. البته  داعش در بیانیه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی وابسته به خود منتشر کرده، اعلام کرد که روز سه‌شنبه سه نیروی این گروه که کمربندهای انفجاری به خود بسته بودند وارد دفتر مرکزی وزارت خارجه دولت لیبی شدند و توانستند عملیات خود را انجام دهند. این درحالی است که منابع امنیتی لیبی در طرابلس می‌گویند، سه فرد مسلح که قصد داشتند به ساختمان وزارت خارجه حمله کنند، با نگهبانان ساختمان درگیر شدند و نگهبانان به سمت آن‌ها شلیک کردند که در نتیجه این تبادل‌ آتش دو تن از مهاجمان و یکی از نگهبانان کشته شدند.
منبعی در نیروهای موسوم به «گردان انقلابی طرابلس» هم اعلام کرده «عبدالرحمان المزوغی»، سخنگوی این گردان در این حمله کشته شده است. «طارق الدواس»، سخنگوی نیروهای ویژه وابسته به وزارت کشور هم داعش را مسئول این حمله دانسته و گفته: «یک خودروی بمب‌گذاری شده در نزدیکی ساختمان وزارت خارجه منفجر شد و نیروهای امنیتی را به سمت مکان حادثه کشاند، سپس یک عامل انتحاری وارد ساختمان وزارتخانه شد و بمب همراه خود را در طبقه دوم منفجر کرد، مهاجم دوم پس از انفجار کیفی که در دست داشت، کشته شد و نیروهای امنیتی سومین مهاجم را که مسلح نبود و «تنها یک جلیقه ضد گلوله داشت»، کشتند.»
دستگاه‌های امنیتی و نظامی در طرابلس در حالت آماده‌باش بالایی قرار دارند و همچنین اقدامات امنیتی در مقرهای دولتی و نظامی در نزدیکی وزارت خارجه تشدید شده است. در همین راستا، شورای ریاستی دولت توافق ملی لیبی این حملات را محکوم و آن‌ را «تروریستی و ظالمانه» توصیف کرد.
لیبی از زمان سرنگونی معمر القذافی در سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون صحنه اختلافات و درگیری‌های شدید بر سر قدرت است. این اختلافات منجر شده که مردم این کشور نتوانند دولت یکپارچه‌ای در این کشور تشکیل دهند، به‌گونه‌ای که در شرق، پارلمان لیبی اداره امور را در دست دارد و در غرب نیز دولت وفاق ملی که نتوانسته از پارلمان رأی اعتماد بگیرد بر سر کار است. این در حالی است که در پی نبود دولت یکپارچه در لیبی این کشور با خلأ امنیتی مواجه است.